fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

"A ONOG SA SEKIROM NISTE VIDELI, IŠAO DA BERE CVEĆE ZA VIOLU FON KRAMON" Vučić vratio na fabrička đilasovske medije

Foto: Printscreen/TV Pink
Imali ste ljude sa gumenim čekićima, ali ste imali i ljude sa pravom sekirom koji su branili Violu fon Kramon od običnog naroda, istakao je predsednik Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na pitanje đilaskovskog portala Nova S o ljudima sa čekićima u Šapcu, svi koji su koristili čekiće i povredili nekoga treba da odgovaraju, ali da se niko nije javio da je oštećen.

VUČIĆ PODELIO EMOTIVAN PORODIČNI TRENUTAK: "Otkako sam video Vukana i Danila, nemam nikakav problem"

VUČIĆ PODELIO EMOTIVAN PORODIČNI TRENUTAK: "Otkako sam video Vukana i Danila, nemam nikakav problem"

"ONA JE LAŽOV, ALI JA RUMUNE OBOŽAVAM" Vučić poručio: Niko ne sme da vređa Mariniku na nacionalnoj osnovi

"ONA JE LAŽOV, ALI JA RUMUNE OBOŽAVAM" Vučić poručio: Niko ne sme da vređa Mariniku na nacionalnoj osnovi

"ULICI NEĆU DA PODILAZIM" Predsednik Vučić otkrio da li će potpisati Zakon o eksproprijaciji

"ULICI NEĆU DA PODILAZIM" Predsednik Vučić otkrio da li će potpisati Zakon o eksproprijaciji

- Imali ste ljude sa gumenim čekićima, ali ste imali ljude sa pravom sekirom koji su branili Violu fon Kramon od običnog naroda u Gornjim Nedeljicama. Kako to vi na Novoj ne vidite sekiru, i to pravu a ne gumenu? Niste videli? Pa i da je pravi čekić, je l' sekira jača od čekića? Je l' veći problem? Izgleda da nije. Znači neko ima pravo da koristi sekiru, a neko nema ništa! 

- Svi koji su koristili čekiće i nekog povredili čekićem, treba da odgovaraju. Još nijedno lice se nije javilo da je oštećeno! A ovi sa sekirom.. šta je on išao, da bere cveće za Violu fon Kramon, sa sekirče? Kako je to sve vama dozvoljeno, kad nose sekiru to je divno, cveće, a kad nose čekić, bilo gumeni, ovakav, onakav, to je strašno, to je tenk u odnosu na sekiru. Ne verujete šta morate da slušate svaki dan.

- Došli ljudi, ne prijaljuju ništa, idu namerno protiv zakona, blokiraju sve puteve u Srbiji. Čekaj bre, ko ste vi da blokirate puteve?! Mi smo bogovi, odlučili smo da kršimo zakone, da blokiramo puteve! Dovedu teške mašine kojima blokiraju most, a onda dođe neko sa teškom mašinom ko ima pravo da koristi put, onda tog čoveka koji nije pogazio nijedan zakon izubijaju na mrtvo ime i prezime da mu se danas lekari bore za oko, a onda mu kažu to što smo te izubijali, ti si to zaslužio. I malo smo te izubijali, trebalo je više, trebalo je oba oka da ti izvadimo, trebalo je sve da vas pobijemo. A onda pustite nas na slobodu jer smo mi heroji koji smo vas ubijali i kršili zakon i tukli oni koji nisu kršili zakon, a uhapsite one koji nisu prekršili zakon. Ko su oni da nam remete naše kršenje zakona! 

- Kad ste vi videli da se neko od nas kad je bio u opoziciji zaleteo na nekoga, da maltretiramo građane? Kad ste videli? Nikada! 

- Da ih posavetujem. Vi to lepo činite, nemam ništa ptrotiv, samo nemojte da tučete ljude. Sve nas lepo maltretirajte. Mora da me nauče da snimam ovim telefonom, ja to još ne umem, i idem po Srbiji da slikam one koji maltretiraju ljude i da ih pitam što. 

- Pozivam policiju da ništa ne rade, dok ne počnu da tuku ljude i dok ne napadaju institucije. Ovo sve drugo, neka rade šta im je volja. Pošto sam video rezultate istraživanje, molim ih da to rade što češće, bar do 3. aprila.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-4 Beograd