fbpx
Skip to main content
SNS

OO SNS-a Sremski Karlovci: U Sremskim Karlovcima nema mesta za Čobanove vašare

Foto: Srbija Danas
Medijski magnat, Robert Čoban, koji već godinama, živi isključivo od novca koji uzima iz džepova poreskih obveznika, deli lekcije iz sposobnosti i obaveštenosti.

Krijući se iza brige o zaštiti kulturnog nasleđa, vlasnik medijske imperije koja decenijama upropaštava i unazađuje pismenost i kulturu, zapravo nastoji da nametne festivale neukusa kao ideal prosperiteta. 

VUČIĆ DOBIJA ORDEN! Predsenik sutra u VAŽNOJ POSETI, čeka ga veliko odlikovanje

VUČIĆ DOBIJA ORDEN! Predsenik sutra u VAŽNOJ POSETI, čeka ga veliko odlikovanje

"PRITISCI NA SRBIJU DA PRIZNA KOSOVO NEĆE USPETI" Bocan Harčenko naveo razlog zašto do tog nikad neće doći!

"PRITISCI NA SRBIJU DA PRIZNA KOSOVO NEĆE USPETI" Bocan Harčenko naveo razlog zašto do tog nikad neće doći!

Predsednik Vučić sutra na obeležavanju 950 godina Prohora Pčinjskog

Predsednik Vučić sutra na obeležavanju 950 godina Prohora Pčinjskog

Optužujući aktuelno rukovodstvo opštine Sremski Karlovci, na čelu sa Srpskom naprednom strankom, Robert Čoban pokazuje da njegova neobaveštenost zapravo predstavlja najobičniji bezobrazluk. Medijski mangat je ćutao do 2012. godine, i podržavao vlast koja je uništila Srbiju i Sremske Karlovce. Nije mu smetalo što su Sremski Karlovci bili među najsiromašnijim opštinama u Srbiji. 

Opštinsko rukovodstvo Sremskih Karlovaca i Srpska napredna stranka dobili su ubedljivu podršku građana na izborima da od Sremskih Karlovaca ponovo naprave bastion srpske kulture i duhovnosti. Srpska napredna stranka je dokazala da je jedini pouzdani čuvar bogatog kulturno-istorijskog nasleđa i tradicije, i jedini garant prosperiteta. 

Sremski Karlovci su vekovima bili prosvetni, kulturni i duhovni centar. Mesto susretanja istoka i zapada. Severa i juga. Sremski Karlovci su napokon, posle decenija stagnacija i propadanja, zakoračili na put napretka, a novi Zakon o Sremskim Karlovcima omugućiće da našu slavnu prošlost ugradimo u temelje budućnosti. 

Ali to ne znači da u toj viziji ima mesta za festivale neukusa i voajerske portale i časopise, koji promovišu nekulturu, nepismenost, i ljudsku nesreću.

Pozivamo ga da se ne krije u sigurnom utočištu društvenih mreža, nego da deo para koje je na konkursima uzeo iz džepova građana, za finansiranje svojih vašarskih manifestacija, uloži u osnivanje političke stranke. I neka predloži makar jednu ideju koja nije zasnovana na isisavanju para iz budžeta, nego na upumpavanju para u budžet. 

Sremski Karlovci, 12. jun 2021. godine

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Sremski Karlovci

 

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd