Utorak 19. mar 2024.
Devojke

PERVERZIJE KAKVE SRBIJA NIJE VIDELA: Orgije između dve škole

Foto: Profimedia/ilustracija
U Beogradu, nedaleko od školskih ustanova, prvi put zajedno su svingeri, voajeri, ljubitelji sado-mazo seksa, a za svoje bahanalije koristiće krst i golotinju

Voajeri, svingeri, pobornici sado-mazo seksa i ostali fetišisti okupiće se na velikoj žurki koja se organizuje danas na Novom Beogradu. Svi seksualni ekcentrici prvi put će biti na jednom mestu.

Srbijo, evo zašto podržavam "seksualno nasilje"

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Musliju: Srbija da bude zahvalna što ne tražimo i Niš

Društvene mreže preplavio je poziv za “Seksualno liberalnu žurku“, koja će ovu beogradsku opštinu pretvoriti u pravo stecište bluda i razvrata. Tu će svi koji imaju perverzne fantazije moći da ih ispune, a na raspolaganju su i raznovrsni rekviziti, među kojima su striptiz-šipka, džakuzi, krst i giljotina. Ova fešta se održava između dve škole u blizini Geneksove kule.

Pozivnica
Foto: Facebook

- Muka ti je od balkanskih stereotipa, zatvorenosti, laži i osuđivanja? Smatraš da si liberalna, širokoumna i seksualno zrela osoba? Onda je ovo žurka za tebe – stoji na pozivnici.

Protejerej stavrofor Dimitrije Kalezić kaže da u ovakvim aktivnostima nema ništa ljudsko i da je današnji čovek u velikoj krizi kad ima želju da se angažuje u intimne odnose na ovakav način.

- U moderno doba neki su izbrisali sve postojeće norme, etičke i moralne principe. Pobrkali su stvari i sve ljudske vrednosti bacili pod noge. Ono što brine jeste gde je tu kraj. Šta će novo izmisliti, recimo za, deset godina?!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd