fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vulin

NASTAVLJA SE OBRAČUN SA MAFIJOM: Kreću policijske akcije po Srbiji, jedna grupa kriminalaca na posebnom udaru!

Foto: MUP RS
Borba protiv trgovine narkoticima je stalan posao i policija u toj borbi nikada neće posustati

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas u Vranju da policija nastavlja borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa i da država, na čelu s predsednikom Aleksandrom Vučićem, nastavlja obračun sa narko-dilerima.

Jasmina Vasović položila zakletvu za predsednika Vrhovnog kasacionog suda

Jasmina Vasović položila zakletvu za predsednika Vrhovnog kasacionog suda

VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić sa sastao Semom Fabricijem

VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić sa sastao Semom Fabricijem

Predsednik Vučić danas sa Fabricijem: Sastanak sa šefom delegacije EU

Predsednik Vučić danas sa Fabricijem: Sastanak sa šefom delegacije EU

Vulin, koji je s rukovodiocima Policijske uprave u Vranju razgovarao o ostvarenim rezultatima i prioritetima rada u narednom periodu, istakao je da od policije očekuje maksimalnu posvećenost u otkrivanju i sprečavanju šverca narkotika preko teritorije Srbije, saopšteno je iz MUP-a.

- U svakom delu Srbije, pa i na jugu, narko-dileri biće na udaru policije. Nema velike i male zaplene droge, svaki sklonjeni gram droge sa ulice je sačuvan život. Niko ne može da truje našu decu i da im uništava budućnost, a da za to ne odgovara - naglasio je ministar.

Prema njegovim rečima, borba protiv trgovine narkoticima je stalan posao i policija u toj borbi nikada neće posustati.

Država je, kako je istakao, u poslednja dva meseca pokazala svu jačinu i odlučnost u obračunu sa organizovanim kriminalnim grupama.

Međutim, kako je naveo, ono na čemu će insistirati u radu svake policijske uprave jeste borba za običnog čoveka, njegovu sigurnost i bezbednost, njegov osećaj da je u svom gradu, kvartu, ulici zaštićen od svake vrste kriminala.

Na sastanku je bilo reči i o poboljšanju uslova rada policijskih službenika, daljim ulaganjima i jačanju kapaciteta policijske uprave.

Država nastavlja obračun sa narko dilerima
Država nastavlja obračun sa narko dilerima
Foto: MUP RS

- Nastavićemo sa ulaganjima u materijalno-tehničko opremanje pripadnika policije, ali i sa podmlađivanjem kadra. Država će učiniti sve da obezbedi najsavremenije uslove rada, a od vas očekujem da poverenje opravdate i postignete još bolje rezultate - zaključio jer Vulin.

Na početku posete Policijskoj upravi u Vranju ministar je položio je cveće na spomen-obeležje stradalim pripadnicima ove uprave.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd