fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vulin

NASTAVLJA SE OBRAČUN SA MAFIJOM: Kreću policijske akcije po Srbiji, jedna grupa kriminalaca na posebnom udaru!

Foto: MUP RS
Borba protiv trgovine narkoticima je stalan posao i policija u toj borbi nikada neće posustati

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas u Vranju da policija nastavlja borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa i da država, na čelu s predsednikom Aleksandrom Vučićem, nastavlja obračun sa narko-dilerima.

Jasmina Vasović položila zakletvu za predsednika Vrhovnog kasacionog suda

Jasmina Vasović položila zakletvu za predsednika Vrhovnog kasacionog suda

VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić sa sastao Semom Fabricijem

VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić sa sastao Semom Fabricijem

Predsednik Vučić danas sa Fabricijem: Sastanak sa šefom delegacije EU

Predsednik Vučić danas sa Fabricijem: Sastanak sa šefom delegacije EU

Vulin, koji je s rukovodiocima Policijske uprave u Vranju razgovarao o ostvarenim rezultatima i prioritetima rada u narednom periodu, istakao je da od policije očekuje maksimalnu posvećenost u otkrivanju i sprečavanju šverca narkotika preko teritorije Srbije, saopšteno je iz MUP-a.

- U svakom delu Srbije, pa i na jugu, narko-dileri biće na udaru policije. Nema velike i male zaplene droge, svaki sklonjeni gram droge sa ulice je sačuvan život. Niko ne može da truje našu decu i da im uništava budućnost, a da za to ne odgovara - naglasio je ministar.

Prema njegovim rečima, borba protiv trgovine narkoticima je stalan posao i policija u toj borbi nikada neće posustati.

Država je, kako je istakao, u poslednja dva meseca pokazala svu jačinu i odlučnost u obračunu sa organizovanim kriminalnim grupama.

Međutim, kako je naveo, ono na čemu će insistirati u radu svake policijske uprave jeste borba za običnog čoveka, njegovu sigurnost i bezbednost, njegov osećaj da je u svom gradu, kvartu, ulici zaštićen od svake vrste kriminala.

Na sastanku je bilo reči i o poboljšanju uslova rada policijskih službenika, daljim ulaganjima i jačanju kapaciteta policijske uprave.

Država nastavlja obračun sa narko dilerima
Država nastavlja obračun sa narko dilerima
Foto: MUP RS

- Nastavićemo sa ulaganjima u materijalno-tehničko opremanje pripadnika policije, ali i sa podmlađivanjem kadra. Država će učiniti sve da obezbedi najsavremenije uslove rada, a od vas očekujem da poverenje opravdate i postignete još bolje rezultate - zaključio jer Vulin.

Na početku posete Policijskoj upravi u Vranju ministar je položio je cveće na spomen-obeležje stradalim pripadnicima ove uprave.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd