fbpx
Skip to main content
Aleksandar Marković

"Đilas i društvo ujedinjeni jedino u gomilanju miliona na računima" Aleksandar Marković: Operisani od brige za narod

Foto: Srbija Danas
- Predsednik Aleksandar Vučić je državnik - rekao je Marković

Predsednik Aleksandar Vučić je državnik. Vučić je za ujedinjenu Srbiju. Srbiju koja je jedinstvena kada treba da ostvari strateške interese koji će učiniti boljim život njenih građana, naveo je Aleksandar Marković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik.

Koliko jezika govorite? Nekoliko saveta kako da ove JESENI doživite magičnu avanturu?

Koliko jezika govorite? Nekoliko saveta kako da ove JESENI doživite magičnu avanturu?

LJUBOMORNI NA VUČIĆA I NAŠU JAKU ZEMLJU! Mediji iz regiona ne mogu da podnesu napredak Srbije (FOTO)

LJUBOMORNI NA VUČIĆA I NAŠU JAKU ZEMLJU! Mediji iz regiona ne mogu da podnesu napredak Srbije (FOTO)

AMERIKANAC SA SRPSKIM POREKLOM! KO JE MLADI POSLOVNI ČOVEK DŽON JOVANOVIĆ?! 12 stvari koje niste znali o njemu

AMERIKANAC SA SRPSKIM POREKLOM! KO JE MLADI POSLOVNI ČOVEK DŽON JOVANOVIĆ?! 12 stvari koje niste znali o njemu

- Dragan Đilas i njegov kum Mlađan Đorđević su, sa druge strane, politikanti ujedinjeni jedino u gomilanju miliona na računima svojih firmi, operisani od brige za narod i ovu zemlju. Za razliku od Vučića, zalažu se za podelu Srbije. Zato su im redovne teme podela građana Srbije i to po svim mogućim osnovama, a po potrebi i razvrstavanje u prošlosti - rekao je Aleksandar Marković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik i dodao: 

- Zato Đilasov kum Mlađan Đorđević ocenjuje da je sramotno što Vučić kaže da su američke pilote spasili meštani suvoborskih sela. Besedi Đorđević da kada bi se aktuelna vlast pozabavila podelom ovih meštana na četnike i partizane, to bi bio osnov za izgradnju srpsko-američkih odnosa.

On je naglasio da Đorđević nikako da objasni zašto te svoje "mudre" recepte za izgradnju odnosa nije primenio dok je bio savetnik.

- Nikako da objasni dok je bio savetnik Borisa Tadića u vreme dok je bio predsednik. Imali su godina i godina svoje vlasti da pokažu sve što umeju i da sprovedu ono što danas govore, ali eto nikako da objasne zašto nisu - naveo je Aleksandar Marković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik i dodao: 

- Tek je licemerje ovog lažnog borca za Kosovo i Metohiju Mlađana Đorđevića posebna tema. Baš za vreme njihove vlasti Albanci su proglasili jednostranu nezavisnost, a ova klika u tadašnjem Beogradu nakon toga uradila je - sve da smanji suverenost Srbije na KiM. Kapitulacija je blaga reč za njihove postupke - završio je je Aleksandar Marković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
5 Beograd