fbpx
Skip to main content
Predsednik Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić o NOVIM DOKAZIMA iz Nemačke koji ruše aferu Jovanjica "Na kraju istina izbija na videlo"

Foto: Printscreen
Vučić je rekao da ne shvata kako je neko zamislio da njega i njegovu porodicu optuže za "Jovanjicu"

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić govorio je o slučaju i aferi “Jovanjica”. On je upitan ponovo za ovu aferu nakon što se pojavila vest nemačkog izdanja onlajn magazina VICE, koje ukazuje da je konoplja uzgajana na tom gazdinstvu daleko od robe koju traže ljubitelji marihuane.

"NEĆU DA FARBAM KOSU" Neobičan odgovor predsednika Srbije postavio opoziciju na mesto

"NEĆU DA FARBAM KOSU" Neobičan odgovor predsednika Srbije postavio opoziciju na mesto

"ŽELELI STE DA IZAZOVETE SUKOBE!" Vučić oštro o incidentu sa muralom Ratka Mladića, poslao poruku vandalima

"ŽELELI STE DA IZAZOVETE SUKOBE!" Vučić oštro o incidentu sa muralom Ratka Mladića, poslao poruku vandalima

“To je SRAMOTA!” Predsednik Vučić komentarisao prijavu protiv srpskog novinara Marka Ivasa (VIDEO)

“To je SRAMOTA!” Predsednik Vučić komentarisao prijavu protiv srpskog novinara Marka Ivasa (VIDEO)

Vučić je ponovio da mu je neverovatno kako je neko zamislio da optuži njega i njegovu porodicu za laži oko Jovanjice. Dodao je da je za njega to i dalje misterija, i da je reč ” bestijalnsoti” najvećih razmera laži.

Ja znam šta znači hibridni rat, proučavam to stalno, bavim se time, razumem to, ne kukumavčim zbog toga, trudim se da odgovorim racionalno, ne možete na gluposti da odgovarate. Meni i dalje nije jasno kako je to neko zamislio, ja i dalje to ne razumem. Ja sve na svetu mogu da razumem, i kada izmišljaju, ali ne mogu da razumem ovo oko Jovanjice, to je za mene tajna, kao što nisam mogao da razumem da je Andrej vlasnik “Franša”, kako ste zamisliili to oko Jovanjice – upitao se Vučić.

– Ove stručnjake koje puštaju da pričaju, jesam li ja šef Mupa ili Bie da to znam? Pojma nemam iskreno o tim ljudima, ja nikad nisam razumeo šta su hteli da postignu time osim što sam shvatio da su hteli hapšenje. reč je o najtežim mogućim lažima. Ja znam detalje ali ne mogu da govorim o tome jer nisam sudija, ja ne mogu da govorim o detaljima da vam kažem, to što je neko osmislio ja ne mogu da vam kažem. ali nema sumnje da je bilo i domaćeg i stranog faktora – istakao je Vučić i nastavio:

– Vođena je neverovatna hajka, to je klasičan primer akcije iz hibridnog rata snažno izvedene, nemate šansu da se odbranite. Sad su krenuli u poslednjih godinu dana u potpune laži, na kraju istina uvek izbije na videlo, u laži su kratke noge – rekao je Vučić.

Podsetimo, afera Jovanjica”, koja je, pre svega, imala za cilj da porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića uplete u nešto sa čim nema nikakve veze, jeste veštački napravljena afera. To otkriva i nemačko izdanje onlajn magazina VICE, koje ukazuje da je konoplja uzgajana na tom gazdinstvu daleko od robe koju traže ljubitelji marihuane.

Konoplja uzgajana na gazdinstvu Jovanjica imala je udeo psihoaktivne supstance THC od svega 0,54 odsto, pokazuju zvanične laboratorijske analize u koje je uvid imao VICE.

Više o tome pročitajte OVDE.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd