Skip to main content
Aleksandar Vučić

Predsednik želi da čuje glas građana Raškog okruga: Objavljen novi spot za kampanju "Budućnost Srbije"

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", posetiće Raški okrug.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je nastavak kampanje "Budućnost Srbije" novim spotom. Nakon posete Južnobanatskom, Pčinjskom i Mačvanskom okrugu, predsednik nastavlja kampanju posetom Raškom okrugu.

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U!

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U!

"Budućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak.

To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U kampanji "Budućnost Srbije", predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

Mnogo toga dobrog je urađeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Raškog okruga", navodi se u spotu.

Pogledajte šta mu je najvažnije tokom kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

Napadaju Vučića jer se SLIKAO S DETETOM, a prava istina je DRUGAČIJA (FOTO)

Napadaju Vučića jer se SLIKAO S DETETOM, a prava istina je DRUGAČIJA (FOTO)

Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno.

Predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno u od 2012. godine do danas.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd