fbpx
Skip to main content
Prostorije SNS

PROSTORIJE SNS NA METI VANDALA! Stevo Marušić: "Provokacija koju sprovode Đilasovi i Jeremićevi eskadroni" (FOTO)

Foto: SNS
Sapštenje poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Steve Marušića, prenosimo u celosti.

- Večeras je izvršen još jedan  napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, u pitanju su prostorije Mesnog odbora na Ledinima.  

Podsetimo se, na Novom Beogradu je svojevremeno uništen izlog i oštećen zid Opštinskog odbora, prostorije MO u Bloku 45 u Tržnom centru Enjub  kao i u Bloku 70 kada je kamenovan izlog i uništen deo inventara.

Večerašnji vandalizam je još jedna u nizu provokacija koju sprovode Đilasovi i Jeremićevi eskadroni, a koji mržnjom i rušenjem pokušavaju da ostvare politički poen. Ova grupacija svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. To se videlo i tokom jučerašnjeg dana kada su pokušali da blokiraju grad. Pošto im to nije uspelo, nervozni i besni, napadaju prostorije SNS. Ovoj grupaciji pomažu i tajkunski mediji predvođeni Šolakom, koji svojom uređivačkom politikom podstiču i ohrabruju nasilje i na taj način pokušavaju da terorišu Srbiju.

Prostorije SNS
Foto: SNS

Opštinski odbor Srpske napredne Stranke Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na naše prostorije. Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru SNS Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić. 

Masovnost jučerašnjeg skupa u Areni povodom 13 godina od formiranja SNS, potvrđuje izbor građana Srbije – najbolja stranka je Srpska napredna stranka, a predsednik svih građana bio je i biće predsednik naše stranke Aleksandar Vučić. 

Ni Đilas, ni Šolak, ni Jeremić zajedno ne mogu promeniti volju građana Srbije koji svakodnevno prepoznaju rezultate rada politike koju predvodi naš predsednik Vučić. Srbija se na njihovu žalost razvija i to ne mogu da zaustave.

Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležne državne organe pozivamo da počinioce identifikuju i privedu pravdi - napisao je u svom saopštenju poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Stevo Marušić.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
0 Beograd