fbpx
Skip to main content
Vladimir Putin i Aleksandar Vučić

PUTIN DODELIO ORDEN VUČIĆU: A evo kome je predsednik Srbije posvetio ovo odlikovanje (FOTO)

Tanjug/​Tanja Valić
Iskreno mi je drago što uručujem predsedniku Srbije visoko orden Rusije predsedniku SRbije, orden Aleksandra Nevskog - rekao je predsednik Putin

On je podsetio da se Aleksandar Nevski posebno poštuje u Rusiji i da su ovo odlikovanje ranije poneli i istaknuti Srbi kao što je Miloš Obrenović, premijer Nikola Pašić.

- Na početni spisak nosilaca ordena Aleksandra Nevskog sada će biti zasluženo upisano i vaše ime. U mnogome zahvaljujući vama srusko-srpska saradnja se ravija u svim pravcima. Visoko cenimo vaš principijelni stav - rekao je Putin.

Predsednik Srbije nakon nšto je dobio orden zahvalio se predsedniku Putin u i rekao da orden posvećuje svom ocu.

- Ovu nagradu želeo bih da posvetim ocu i porodici Vučić iz malog sela Čipuljić iz kojeg su stanovnici uvek voleli Rusiju. Ovo je ogromna čast, zahvalio bih se narodu Srbije koji je podržao politiku nezavisne i slobodne Srbije, politiku ne lakih, već ozbiljnih i odgovornih koraka. Posebno mojoj deci koja su mnogo toga izdržala i uvek bila uz svog oca, posebno zagrljaj i ljubav šaljem Danilu i Milici i veliko srce za malog Vukana kazao je srpski predsednik.

Vučić i Putin
Tanjug/​Tanja Valić

Vučić i Putin
Tanjug/​Tanja Valić

Vučić i Putin
Tanjug/​Tanja Valić

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd