Skip to main content
Rade Stančić

RADE SRBENDA STIGAO U RODNU LOZNICU: Zbog prebijanja NATO pilota čestitao mu i Hrvat OVIM REČIMA!

Foto: Facebook/Отачаствени Бутик
Dok se pilot hvalio, Rade se setio stradale MIlice Rakić, a onda mu je pao mrak na oči...

Rade Stančić, koji je u četvrtak u Cirihu pretukao engleskog pilota koji se u jednom kafiću hvalio da je učestvovao u bombardovanju Srbije, juče rano ujutru stigao je u rodnu Loznicu.

RADE SRBENDA ISPRIČAO SVE DETALJE: Prebio sam NATO pilota jer je rekao da smo go*na

Njegova zvanična izjava za medije, a i za švajcarsku policiju, glasi da je Englez pao sam, a u momentu kada je prišao pilotu koji se hvalio bombardovanjem, setio se, kaže, nastradale Milice Rakić.

Englez se hvalio kako je BOMBARDOVAO JE*ENE SRBE, a onda ga je RADE NAUČIO PAMETI!

- Moje ćerke su Miličino godište, i uvek sam o tome razmišljao... Sećam se da sam mu rekao : "E, sad ćeš da vidiš kako se bombarduje!" - kaže Stančić, a onda, kroz smeh nastavlja:

- On se okliznuo kao onaj u TV emisiji, na bananu. Tako je i Englez pao, ja ga nisam udario. To je moja zvanična izjava, koju je i moj advokat juče preneo policiji u Švajcarskoj - kaže Stančić.

Stančić kaže i da su ga posle incidenta zaštitili prijatelji, a da je zatim krenuo za Srbiju.

- Juče ujutro na granici sa Hrvatskom prilazi mi njihov policajac. Pričamo, kaže: "A ti si taj. Čestitam ti, neka si" - priča Stančić.

Stančić planira da se sledeće nedelje vrati u Cirih.

- Englez se vratio u London. Čujem da ima posekotinu ispod jagodice, ali nema teške povrede. Nije me tužio privatno, bar ne za sad. Moj advokat smatra da bi sve trebalo da bude u redu, možda samo novčana kazna. Bojim se samo da mi mediji ne naprave veću štetu od koristi, ali svi me zovu, daju podršku, prijatelji iz Amerike, Australije. Ja sam veliki patriota i uvek sam pomagao naše ljude u Švajcarskoj - kaže Stančić.

Stančić je inače godinama u Cirihu držao diskoteku u kojoj su se okupljali naši ljudi. Poslednjih godina radi u jednoj privatnoj firmi i živi porodičnim životom.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Dragan's picture

Dragan

Kapa dole za Srbskog hajduka.

4 | 0

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd