fbpx
Skip to main content
Nebojša Zelenović

Radnici svedoče o tome šta se dešava u JKP "Stari grad" u Šapcu

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll/ Vikipedia
Portal Embargo preneo je žalbe radnika JKP "Stari Grad" u Šabcu koji imaju žalbe na trenutnu upravu tog javnog preduzeća

Radnici su se, kako piše Embargo, požalili na to da ih direktor Snežana Đokić omalovažava, a da je sve to potpomognuto sredstvima javnog informisanja TvŠabac, Glas podrinja.

Oni tvrde da se sve dešava da se sve radi po naređenju gradonačelnika Nebojše Zelenovića, i da se radnici teraju na prekovremeni rad na ekstremnim temperaturama.

Prema pisanju portala Embargo.rs dok se gradonačelnik bavi blaćenjem svoje države i pozivom na građanski rat, Šabačko komunalno preduzeće muku muči sa mehanizacijom tako da je 13.8.2019. došlo u situaciju da nema ispravnih vozila za obavljanje redovnih aktivnosti po rasporedu, a sve se to desilo baš na dan kada se proslavlja dan odigravanja čuvene Mišarske bitke te je smeće je ostalo nepokupljeno na Mišaru pored spomenika, a na Obrenovačkom putu.

Kako navode zaposleni, a prenosi Embargo smeće nije pokupljeno ni u Jelenci, Dumaci, Tabanovicu, nekim delovima grada. Sela u Pocerini su sad pretvorena u legalne deponije, jer se u neke delove sela ne ide i po nekoliko meseci. U nekim selima dug za odnošenje smeća, je otpisan kako piše Embargo, po naređenju Nebojse Zelenovica čime je direktno ugrozio funkcionisanje ovog preduzeća zarad ličnih i partijskih interesa.

Na ove tvrdnje kontaktirali smo preduzeće JKP Stari grad koji su nam rekli da je direktorka preduzeća Snežana Đokić poslovno odsutna te da će nam naknadno odgovoriti na pitanja, dok odgovor od Nebojše Zelenovića nismo dobili.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd