fbpx
Skip to main content
Radoslav Marjanović

Novi predsednik Opštine Stari Grad najavio nove projekte! Marjanović: Nismo mi ovde da čuvamo fotelje, ovde smo da radimo za građane!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Predsednik centralne gradske opštine u intervjuu otkriva sve o planovima i projektima kojima nova vlast hoće da poboljša život sugrađana

Beogradska Opština Stari grad dobila je novu upravu krajem avgusta, na čijem čelu će četiri naredne godine da bude Radoslav Marjanović, odbornik sa liste "Aleksandar Vučić - za našu decu". Još nije prošlo mesec dana od kako je izabran za predsednika na sednici Skupštine Opštine, ali je i to bilo dovoljno da Marjanović stekne prvi uvid u ono što je zateklo novu vlast posle devastirajućeg upravljanja Starim gradom tokom mandata Marka Bastaća.

Novi predsednik Opštine Stari grad objasnio je šta je nasledio od prošle vlasti, ali i još bitnije - šta je ono što čeka stanovnike centralne gradske Opštine u naredne četiri godine.

Radoslav Marjanović
Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Muke sa finansijama, nenamensko trošenje sredstava i prazna opštinska kasa svakako nisu poželjan ambijent za početak mukotrpnog posla koji čeka ljude kojima su građani na izborima dali poverenje da isprave "krive Drine"... Ipak, Marjanović i njegovi saradnici ne klonu duhom zbog toga, naprotiv - imaju mnogo energije i ozbiljne planove da poboljšaju kvalitet života ljudima koji žive na Starom gradu.

- To je i razlog zašto smo ovde. Nismo mi izabrani da čuvamo naše fotelje, nego da radimo da se bolje živi - rekao je, između ostalog, predsednik Opštine Stari grad.

Sve ono o čemu je pričao Radoslav Marjanović, sve probleme na koje se žale građani i kako Opština planira da ih reši, planove i projekte koje opštinska vlast želi da ostvaruje u saradnji i sa gradom i sa republikom, kao i način na koji će žitelji Starog grada moći direktno da se obrate onima koje su izabrali možete možete pogledati u intervjuu koji je Marjanović dao za portal SrbijaDanas.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd