fbpx
Skip to main content
opozicija

RASKRINKANA OPOZICIJA! JEDNI DRUGIMA ZABADAJU NOŽEVE U LEĐA: Njihovoj kontradiktornosti nema kraja (VIDEO)

Foto: Printscreen
Iz opozicije niko nije udružen, narodu se predstavljaju drugačije nego što je zaista istina

Opozicija nema planove, niti za svoju budućnost, a kamoli za budućnost Srbije. Oni svakodnevno sami sebe demantuju, a to dokazuje još jednom snimak koji se nedavno pojavio u javnosti.

"MORAMO SMANJITI OSEĆANJE MRŽNJE" Vučić: Ne raduje me podrška antivakserima i antikoronašima

"MORAMO SMANJITI OSEĆANJE MRŽNJE" Vučić: Ne raduje me podrška antivakserima i antikoronašima

SITUACIJA MORA OZBILJNO DA SE SHVATI: Brnabićeva u javnosti iznela najnovije podatke o korona brojkama

SITUACIJA MORA OZBILJNO DA SE SHVATI: Brnabićeva u javnosti iznela najnovije podatke o korona brojkama

"O VAKCINI PREGOVARAMO SA SVIMA" Vučić: Predsednik izrazio zabrinutost za situaciju zbog rasta broja obolelih

"O VAKCINI PREGOVARAMO SA SVIMA" Vučić: Predsednik izrazio zabrinutost za situaciju zbog rasta broja obolelih

Na pitanje da li ima ikakvog plana u opoziciji, niko nije znao odgovor. Njihova kontradiktornost prelazi svaku granicu normalnog razmišljanja i strategije, koju oni nemaju. Njihovo delovanje može samo štetiti Republici Srbiji, čega smo i bili svedoci.

- Pa ne može niko sam ljudi. Mislim da je vreme da to svi shvatimo. Mislim da je ujedinjenje opozicije nužan, osnovan i stoji kao prvi i osnovni zakon - rekao je jednom prilikom Sergej Trifunović, međutim, reklo bi se da oni ujedinjeni nikako ne funkcionišu.

Mnogi su tvrdili da žele ujedinjeni da naprave mnogo toga, ali oni zajedno nikako ne funcionišu, pa se postavlja jedno dobro pitanje - kako jedne nestabilne ličnosti mogu voditi na bilo koji način Srbiju?

- Moja želja je da napravimo jedan sistem, jednu platformu, jednu organizaciju - rekao je svojevremeno Boris Tadić, međutim, od te "organizacije" ništa nije napravljeno još od 2012. godine. 

A što mi do sada od 2012. nemamo tu organizaciju? - bilo je pitanje na koje niko od njih, uključujući i Vuka Jeremića, nije znao odgovor.

Zbog međusobnih sujeta, stiče se utisak da se mnogo vremena izgubilo i da opozicija u Srbiji nema poverenje naroda, niti da će ga ikada dobiti, iz razloga što nisu u stanju da rečeno i ispune.

- Ovde je svako zaklao svakoga, tu su se Tadić, Đilas, Jeremić, Borko Stefanović i cela ekipa i naprimala i nadavala noževa u leđa - napomenuo je jednom Sergej Trifunović, a do pre samo nekoliko meseci stajao je hrabro uz ista ova imena i nadao se da će nešto promeniti u Srbiji, nešto što po njihovoj sramnoj zamisli treba da se menja, međutim, vreme je dokazalo da u Srbiji oni ništa ne treba da menjaju, već moraju sebe kao pojedince promeniti, kako bi oprali sa svojih imena pojedinu prljavštinu.

Ono što je jedina istina jeste da oni ne mogu da se dogovore o nekakvoj formi unutar svoje "organizacije" (koja ne postoji), a kamoli da sednu i pomisle šta zaista hoće od vlasti.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd