fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić, Ana Brnabić

Rekonstrukcija Vlade na pomolu: Predsednik Vučić najavio promene među ministrima!

Tanjug/​Rade Prelić
On je istakao da će Ana Brnabić doneti konačnu odluku o smeni ministara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u nekom narednom periodu svakako biti promena u Vladi, te da će svoje mišljenje o tome, kao predsednik najveće stranke, izneti premijerki Ani Brnabić, kada ga bude o tome pitala.

Vučić o Tačijevoj izjavi: Političari ne treba da se bave snovima, ali mene više zanima da li će se svet opet PRAVITI DA NIŠTA NIJE ČUO

- Nema nikakve sumnje da će u nekom narednom periodu, a zavisi od mnogo faktora, od situacije u regionu...svakako promena biti - rekao je Vučić, na pitanja novinara da komentariše izjavu predsednice parlamenta da bi neki ministri trebalo "malo da se odmore" i da li je to pokrenuto pitanje rekonstrukcije Vlade.

Aleksandar Vučić
Tanjug/​Rade Prelić

Rekao je da se stalno konsultuje sa premijerkom o mnogim pitanjima i da su te konsultacije obostrane. 

- Premijerka Brnabić je ta koja donosi odluke o Vladi, a što se mene tiče, kao predsednika, valjda još neko vreme dok ne dođe neki 5. oktobar ili dok njihove snage dramatično ne ojačaju - a to pod navodnicima govorim pošto tih pustih snova ima koliko hoćete - kao predsednik najveće stranke biću pitan - rekao je Vučić. 

Aleksandar Vučić na konferenciji "Ka bezbednijoj Srbiji": Nikome nećemo dozvoliti da ponižava Srbiju i gazi! (FOTO)

Naveo je da će tek tada, kada ga premijerka Brnabić bude pitala, biti spreman da ponudi i saradnju i odgovoran pristup svemu tome. 

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Light snow
0 Beograd