fbpx
Skip to main content
Sandra Božić

SANDRA BOŽIĆ ODBRUSILA SVIMA KOJI ŽELE OTCEPLJEN KOSMET: Aleksandar Vučić se lavovski bori za svaku porodicu na Kosovu i Metohiji

Foto: Printscreen/RTS/Upitnik
Sandra Božić, članica SNS i narodna poslanica navela je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić svakodnevno bori za bezbednost Srba na KiM

Njeno saopštenje prenosimo u celosti: 

(VIDEO) GROMOGLASAN APLAUZ NA VUČIĆEVE REČI: Predsednik u Skupštini podneo izveštaj o KiM

(VIDEO) GROMOGLASAN APLAUZ NA VUČIĆEVE REČI: Predsednik u Skupštini podneo izveštaj o KiM

"ALBANCI RADE PO CRNOGORSKOM MODELU" Vučić građanima otkrio perfidan plan za otuđenje spskog kulturnog nasleđa

"ALBANCI RADE PO CRNOGORSKOM MODELU" Vučić građanima otkrio perfidan plan za otuđenje spskog kulturnog nasleđa

"Podrška Vučiću u traženju održivog rešenja" Zukorlić uputio zahvalnost za sav rad Vučića na sednici Skupštine

"Podrška Vučiću u traženju održivog rešenja" Zukorlić uputio zahvalnost za sav rad Vučića na sednici Skupštine

- Danas smo imali priliku, da na istorijskoj sednici pred poslanicima Narodne skupštine, ali pre svega i pre svih, pred građanima Srbije od predsednika Srbije Aleksandra Vučića čujemo kompletan Izveštaj o toku dijaloga između Beograda i Prištine. Ali isto tako i konkretne akcije koje Srbija preduzima u kreiranju politike koja našim ljudima na Kosovu i Metohiji garantuje kvalitetniji i bezbedniji život u našoj južnoj pokrajini.
Teret i breme loših političkih odluka, bezobzirnosti, bahatosti i neosetljivosti prema ključnim državnim  interesima, posebno kada govorimo o režimu za vreme čijeg  je mandata tzv. Kosovo proglasilo nezavisnost, palo je na pleća Aleksandra Vučića.

Njegova nepokolebljiva borba u uslovima ogromnih pritisaka, kako iz regiona tako i od strane međunarodne zajednice, danas je bila primer i održan čas svima onima koji ne da nisu ništa uradili u vreme dok su bili odgovorni kako bi sprečili scenario otcepljenja, već su nasuprot, danas slavljeni upravo kao najveća pomoć u postavljanju granice izmedju Srba i Srba. I isti ti, poput Dragana Đilasa, Marinike Tepić, Vuka Jeremića, Borka Stefanovića  danasnju sednicu trebalo je da prate sa najvećom pažnjom jer de facto su imali priliku da nauče kako se voli, poštuje i brani svoja zemlja. Da nađu pamet i priznaju svoje greške i pronađu i najmanji zajednički imenitelj oko najvažnijeg pitanja za našu zemlju i njene građane.

Međutim, ovim bezidejnim kibicerima lakše je bilo da u udobnosti koju su stekli pljačkom naroda, u nekom kafiću duvaju penu sa kapućina i još jednom besmislenim saopštenjima pokažu da su odani ostali do dana današnjeg politici koja nas je dovela do postavljanja granice na Jarinju i Brnjaku, proterivanju i egzodusu Srba sa Kosova i Metohije.

Lakše je Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću da nastave putem svoje kriminalne politike, nego da objasne građanima Srbije zašto su ih nemilosrdno pljačkali u vreme kada je trebalo da misle isključivo o njihovim interesim i opstanku srpskih ognjišta na Kosovu i Metohiji. Poharali su sve sto im se našlo na putu, usput su počistili  i nacionalni i državni interes i danas mesta njihovim  besmislenim saopštenjima i izjavama nema. Istorija će ostaviti svedočanstvo o njihovoj udvoričkoj i bahatoj politici, slaviće ih tuđi, kao što to čine i danas.

I više nego jasno je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svojoj borbi ima bezgraničnu podršku građana, što je pre svega danas bilo očigledno sa galerije Narodne Skupstine gde su mu potvrdu gromoglasnim aplauzom za sve sto čini dali upravo Srbi sa Kosova i Metohije.

Oni na koje Jeremić i Đilas zauzeti hongkonškim mahinacijama nisu nikada pomislili i koji su u besmislu njihove politike bili  prepušteni sami sebi. Ti isti ljudi danas podršku i poverenje dali su državniku koji se lavovski bori za svaku porodicu na Kosovu i Metohiji, za svako srpsko  dete, za svako srpsko ognjište i u njemu vide isključivo i samo podršku i motiv za ostanak i nastavak borbe za svaki novi dan na našem Kosovu i Metohiji  - rekla je Božić.

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd