• Read more Luka Jović Fudbal

LUKA JOVIĆ U BARSELONI: Selektor OTKRIO važnu stvar (FOTO)

• Read more Protesti u Tirani Region

(VIDEO) NAPETO U TIRANI: Hiljade opozicionara ispred parlamenta, policija GVOZDENOM OGRADOM BRANI ZGRADU!

• Read more migranti Hronika

AKCIJA NA GRANIČNOM PRELAZU VRŠAC: Carinici zaustavili voz, a onda je u vagonu usledilo IZNENAĐENJE!

• Read more Beograd Društvo

VOZAČI, PRIPREMITE SE: Vlasnike OVIH VOZILA čeka NOVI TROŠAK, a evo O ČEMU JE REČ

• Read more policija Region

DETALJI POTRESNOG SVEDOČENJA DEVOJČICE Otac monstrum INCEST pravdao seksualnim vaspitanjem!

• Read more Milijana i Milojko VIP

ŠTO SAD ĆUTIŠ?! Jovana uživo ODBRUSILA Srđanu zbog Milojka (74) i Milijane (21)! Njegov komentar - HIT!

• Read more Mladen Krstajić Fudbal

KRSTAJIĆ PRESEKAO! Selektor SRBIJE doneo važnu ODLUKU pred duel sa Portugalijom (FOTO)

SNS

Saopštenje SNS Topola: Dragan Jovanović svoje manifetluke neće moći da sakrije iza imena Aleksandra Vučića!

Foto: Srbija Danas
Povodom teksta objavljenog u današnjem izdanju dnevnog lista ,,Danas”, a pod naslovom: ,,Jovanović: neka SNS prvo pobedi, pa onda neka diktira uslove”, autora teksta Mirjane R. Milenković.

List ,,Danas” je objektivno preneo saopštenje OO SNS u Topoli. Kako bi javnost bila upoznata sa istinom koju ne izgovara sagovornik u tekstu, a list "Danas" nastavio sa objektivnim izveštavanjem, molimo Vas, da prenesete saopštenje za medije sledeće sadržine:

Orlić i Marković reagovali na brutalne napade na Vučića: Narod štetočine i lopove koje predsednika ne vade iz prljavih usta, ostavlja tamo gde im je mesto

Podsećamo gospodina Dragana Jovanovića da ne govori istinu kada tvrdi da je on ,,na izborima dobio 29 mandata”. Istina je da je 29 mandata dobila koaliciona lista koju su tada, 2016. godine, sačinjavale: SNS, NS, PUPS, DSS i SPO. Razlog te tvrdnje ga ,,odaje” u sledećoj rečenici u članku gde kaže: ,,i u Skupštini Topole hoću da imam tih 29 mandata”. Podsećamo gospodina Jovanovića da je on vlasnik samo svog mandata, a što se tiče mandata odbornika - članova Stranke, oni pripadaju Srpskoj naprednoj stranci.

Danas
Foto: Danas

Jovanović rezultat Aleksandra Vučića, čije se ime nalazilo na listi, predstavlja kao svoj. Svima je jasno da nikada ne bi na svoje ime osvojio toliko mandata. Svoju snagu i poverenje građana Dragan Jovanović i ,,Bolja Srbija” moći će da provere na narednim izborima, kada sve svoje manifetluke neće moći da sakrije iza imena Aleksandra Vučića, već će sam izaći na izbore.

Usvojen Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i Zakon o lobiranju

U izjavi gde pominje ,prevođenje” odbornika SDS-a u SNS je čisto falsifikovanje istine.

Jovanov o brutalnom napadu na Vučića: Samo bezumnici mogu sa Hitlerom da porede čoveka kome su hitlerovci pobili skoro celu porodicu

U Topoli, dana 09. novembra 2018. godine, Igor Petrović, predsednik OO SNS Topola.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info