• Read more Jelena Karleuša VIP

JELENIN POSLEDNJI POTEZ! Rekla je da se NEĆE oglašavati, ali ipak uputila PORUKU koja SVE govori - NEVINA?!

• Read more Aleksandar Vučić i Vladimir Putin Info

Putin i Vučić postavljaju mozaik u Hramu Svetog Save

• Read more Oliver Ivanović Info

Beograd sproveo istragu i došao do PODATAKA O UBICI Olivera Ivanovića: Priština ODBILA SARADNJU!

• Read more Dečaci Svet

Sećate li se priče o tajlandskim dečacima zarobljenim u pećini? Ono što ste tada čitali bila je LAŽ, a tek sada je otkrivena ISTINA

• Read more Jelena Karleuša VIP

PROCUREO NOVI SNIMAK! Još jedan UDARAC - OPET GOLA JK?! Mazi se po telu, sada se vidi svaki DETALJ!

• Read more Vojska Republike Srpske Region

NOVI PUCNJI U HEROJE! Drske PLJAČKE grobova SRPSKIH JUNAKA kaljaju USPOMENU na JUNAŠTVO

• Read more Železnik Hronika

Epilog drame u Železniku: Muškarac otkrio zašto je TELO POKOJNE MAJKE držao tri godine u šupi (FOTO)

SNS

Saopštenje SNS Topola: Dragan Jovanović svoje manifetluke neće moći da sakrije iza imena Aleksandra Vučića!

Foto: Srbija Danas
Povodom teksta objavljenog u današnjem izdanju dnevnog lista ,,Danas”, a pod naslovom: ,,Jovanović: neka SNS prvo pobedi, pa onda neka diktira uslove”, autora teksta Mirjane R. Milenković.

List ,,Danas” je objektivno preneo saopštenje OO SNS u Topoli. Kako bi javnost bila upoznata sa istinom koju ne izgovara sagovornik u tekstu, a list "Danas" nastavio sa objektivnim izveštavanjem, molimo Vas, da prenesete saopštenje za medije sledeće sadržine:

Orlić i Marković reagovali na brutalne napade na Vučića: Narod štetočine i lopove koje predsednika ne vade iz prljavih usta, ostavlja tamo gde im je mesto

Podsećamo gospodina Dragana Jovanovića da ne govori istinu kada tvrdi da je on ,,na izborima dobio 29 mandata”. Istina je da je 29 mandata dobila koaliciona lista koju su tada, 2016. godine, sačinjavale: SNS, NS, PUPS, DSS i SPO. Razlog te tvrdnje ga ,,odaje” u sledećoj rečenici u članku gde kaže: ,,i u Skupštini Topole hoću da imam tih 29 mandata”. Podsećamo gospodina Jovanovića da je on vlasnik samo svog mandata, a što se tiče mandata odbornika - članova Stranke, oni pripadaju Srpskoj naprednoj stranci.

Danas
Foto: Danas

Jovanović rezultat Aleksandra Vučića, čije se ime nalazilo na listi, predstavlja kao svoj. Svima je jasno da nikada ne bi na svoje ime osvojio toliko mandata. Svoju snagu i poverenje građana Dragan Jovanović i ,,Bolja Srbija” moći će da provere na narednim izborima, kada sve svoje manifetluke neće moći da sakrije iza imena Aleksandra Vučića, već će sam izaći na izbore.

Usvojen Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i Zakon o lobiranju

U izjavi gde pominje ,prevođenje” odbornika SDS-a u SNS je čisto falsifikovanje istine.

Jovanov o brutalnom napadu na Vučića: Samo bezumnici mogu sa Hitlerom da porede čoveka kome su hitlerovci pobili skoro celu porodicu

U Topoli, dana 09. novembra 2018. godine, Igor Petrović, predsednik OO SNS Topola.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info