light rain

Srbija Danas
Vuk Jeremić
Vuk Jeremić / Izvor: Profimedia

Najobičnija laž Vuka Jeremića, koji više ne zna ni šta laže, je to da je Aleksandar Vučić rekao da će Srbija proizvoditi leteće automobile.

Istina je da je predsednik Vučić posetu Kini iskoristio i da zamoli naše kineske prijatelje da pomognu Srbiji i da nešto od najsavremenijih, modernih i inovativnih tehnologija dođe u našu zemlju i podigne srpsku privredu.

Upravo zahvaljujući predsedniku Vučiću, Srbija je sa Kinom izgradila “čelično prijateljstvo“ koje je rezultiralo ogromnim investicijama u Železaru Smederevo (350 miliona evra), RTB Bor (1,4 milijarde dolara), Šandong Linglong u Zrenjaninu (1 milijarda dolara), kao i izgradnju Pupinovog mosta, puteva..., a zahvaljujući Jeremiću i njegovom Savezu za pljačku Srbija je mogla da vidi samo kako na delu izgleda međunarodna korupcija i kriminal i ponižavanje naše države na svakom mestu, dok se on bahatio u skupocenim mhotelima i vozio privatnim avionima, trošeći milione narodnih para.

Vreme je da, umesto konstantnih laži i odvratnih izmišljotina, Jeremić konačno saopšti građanima Srbije za šta je od katarske ambasade u Berlinu dobio 200.000 evra i od koga je dobio 7,5 miliona evra za izbornu kampanju, i još bitnije - šta im je obećao zauzvrat.

Srbija Danas
19.09.2018. 14:59