fbpx
Skip to main content
Oliver Ivanović

SEKRETARICA OLIVERA IVANOVIĆA OSUMNjIČENA ZA POMAGANjE U NjEGOVOM UBISTVU: Tvrde da je Silvana isključila kamere!

Foto: Profimedia
Potpredsednica GI SDP Ksenija Božović o razlogu zadržavanja Silvane Arsović u pritvoru. Sutra će biti izvedena pred tužilaštvo i sud.

Silvana Arsović, sekretarica ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, osumnjičena je za pomaganje u njegovom ubistvu. Policija joj je zbog toga odredila pritvor od 48 sati. Arsovićeva će sutra biti izvedena pred tužilaštvo i sud.

SUPRUGA UBIJENOG OLIVERA IVANOVIĆA OSUDILA HAPŠENJE SEKRETARICE SDP: Dokaz javašluka i bezobrazluka Prištine!

Ovo nam je potvrdila Ksenija Božović, potpredsednik GI SDP, koja je upravo razgovarala sa Silvaninim advokatom. On joj je preneo da policija nije pokazala nikakva validan dokaz na osnovu kojeg bi je zadržali u pritvoru.

POVODOM ISTRAGE O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Milan Radojičić na saslušanju u srpskoj policiji

- Spomenuli su neki nalaz veštaka, koji im nisu dali na uvid. Navodno je veštak utvrdio odgovornost u vezi isključivanja kamera u našim stranačkim prostorijama u vreme Oliverovog ubistva i za to su osumnjičili Silvanu. Strašno je šta nam rade! Ona mu je do srži bila odana. Sedela je sa njim u kancelariji 15 godina - kaže nam Božovićeva.

Određen PRITVOR SEKRETARICI Olivera Ivanovića! Silvana se javila u jednom trenutku, a onda se gubi SVAKI KONTAKT SA NJOM!

Arsovićeva je do sada dva puta davala izjave u vezi sa ubistvom Ivanovića, a ovoga puta, kako nam je rečeno, nije dobila nikakav poziv.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd