fbpx
Skip to main content
Aleksandar Senić

Senić: Pištaljka objavljuje neistine protiv mene, definitivno ću ih tužiti - Postrojenje izgrađeno i pušteno u rad! Aktivistu Vuka Jeremića predstavljaju kao svog navodnog uzbunjivača!

Foto: Pink
Aleksandar Senić, predsednik Opštinskog odbora SNS u Rači, rekao je da je portal Pištaljka objavio tekst protiv njega, koji nije tačan i da će protiv njih podneti tužbu za uvredu, jer ovo, kako je dodao, nije prvi put da taj portal piše neistine protiv njega i dovodi ga u vezu za navodnim krivičnim delima i zloupotrebama.

Naime, portal Pištaljka je u svom tekstu izneo da navodnu krađu novca građana, prilikom izgradnje postrojenja za preradu otpadnih voda u Rači Kragujevačkoj tokom koje je, kako su napisali, nestalo 600.000 evra pokušava da zataška predsednik naprednjaka u toj opštini, Aleksandar Senić.

Senić je za portal Pink.rs rekao da ovakve optužbe nemaju veze sa istinom i da portal Pištaljka, kako je istakao, konstantno promoviše ideje o zloupotrebama, koje iznosi navodni uzbunjivač Tomislav Veljković, koji je aktivista Vuka Jeremića, a ne čovek kome je dodeljen status uzbunjivača.

Fejsbuk
Foto: Facebook

- Ne znam šta ti ljudi imaju protiv mene, ali sam definitivno rešen da ih tužim. Ovo nije prvi put da iznose neistine protiv mene i povezuju me sa navodnim kriminalnim radnjama. Do sada nisam hteo da podižem tužbu, jer sam mislio da će prestati sa tim besmislicama, ali ćemo posle ovog teksta morati da se suočimo na sudu – rekao je Senić.

Prema Senićevim rečima, ovaj portal objavio je tzv. informacije koje im je prosledio aktivista Vuka Jeremića.

- Taj čovek koji im je dostavio podatke nije nikakav uzbunjivač, kako ga oni predstavljaju, već je aktivista Vuka Jeremića. On kao piše krivične prijave, ali Tužilaštvo to odbacuje, jer su besmislene. Danas su objavili tekst sa naslovom da ja prikrivam neke dokaze. Ne znam šta im je motiv. Objavili su poduži tekst, a nisu objavili sve što sam ja rekao, iako sam na tome insistirao. Naime, kada su hteli da mi postave pitanja, rekao sam da mi ih pošalju na mejl. Oni su mi poslali mejl i odgovorio sam im na isti način. Poslao sam im uz mejl i dva priloga i onda sam napisao u tekstu da se samo integralna verzija teksta može objaviti, uz dva priloga koja su u sadržaju – rekao je Senić.

Oni su, kako dodaje Senić, taj mejl iskasapili i pustili samo šta su oni hteli, a da to nije suština.

- Već sam kontaktirao advokata, jer je ovo sve brutalna neistina – rekao je Senić i ističe da je suština da nisu objavili odgovore na pitanja u onoj formi u kojoj im je poslao.

- Oni prikrivaju tog tzv. svog uzbunjivača koji nema i zaista status uzbunjivača, jer mu takav status nikada nije ni dodeljen.

Dokument
Foto: Printscreen

On je aktivista Vuka Jeremića koji to i ne prikriva, čak se na njegovom profilu na fejsbuku mogle videti i fotografije sa Vukom Jeremićem. Pokušavaju da svoju političku neistinu predstave kao da je neki uzbunjivač dostavio informacije, a sve u cilju da obmanu javnost – rekao je Senić.

Inače, Senić je napomenuo i to da je postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Rači Kragujevačkoj počelo sa radom, kako je ranije i najavljeno.

Dokument
Foto: Printscreen

Dokument
Foto: Printscreen
Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd