fbpx
Skip to main content
Milan Stamatović

SNS žestoko odgovorila Stamatoviću: Tvoja opština je najzaduženija

Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić
Ističu da Vlada Srbije nema ništa protiv ugradnje gondole na Zlatiboru već je protiv "ugradnje u gondolu"

Srpska napredna stranka ocenila je danas da je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije opterećen posetama državnih funkcionera opštini Sevojno i ukazuju da je predsednik opštine Čajetine zadužio tu opštinu za 10 miliona evra novca građana za nabavku opreme za gondolu.

Za nedelju dana kampanje za lokalne izbore u Sevojnu koje ima 7.000 stanovnika "prodefilovalo više državnih službenika nego Beogradom", rekao je ranije Stamatović.

Iz SNS poručuju da je Stamatović predsednik najzaduženije opštine po glavi stanovnika i objašnjavaju prirodu posete premijerke Ane Brnabić i drugih ministara.

- Brnabić je sa saradnicima u valjaonici bakra Sevojno od menadžmenta mogla čuti samo reči pohvale na račun Vlade Srbije, Ministarstva privrede, privredne komore Srbije i mnogih Vladinih resora sa kojima valjaonica na dnevnom nivou ima odličnu saranju - kažu u SNS.

SNS
Foto: Srbija Danas

Mogla se, kažu čuti informacija i o odličnoj saradnji sa namenskom industrijom Srbije koja je na najvećem nivou u poslednjim decenijama kao i velika očekivanja od novog pogona odbrambene industrije Srbije u Uzićima (Požega). 

- To je najveća investicija Vlade Srbije u namensku od oko 90 miliona eura i nalazi se na 10 kilometara od Sevojna. Potpisan je komercijalni ugovor za deonicu puta Preljina- Požega čija gradnja kreće ove godine. Da ste sačekali par godina zahvaljujući koridoru 11 mogli ste i skuplje prodati (već prodate) zlatiborske livade i jedino u tom delu razumemo vašu nervozu na tu temu. Ta deonica puta dolazi 15 km od Sevojna i Užica", navodi se u saopštenju.

SNS je primetio da je Stamatović ministra omladine Vanju Udovičića "vređao na najgori način", a da on lično "od sportskih disciplina razume preskakanje procedura za dobijanje dozvola, udaranje reketom u sve osim loptice" 

Milan Stamatović
Milan Stamatović
Foto: Printscreen/Youtube/ Samir Aslani

- Nemojte misliti da će izlivi mržnje i vaša "visoka" politika sakriti činjenicu da umatičena krava koja pase zlatiborskim pašnjacima ima obimniju dokumentaciju od dokumentacije kojom ste se zadužili 10 miliona evra novca naših građana za nabavku opreme za gondolu - kaže se u saopštenju. 

Ističu da Vlada Srbije nema ništa protiv ugradnje gondole na Zlatiboru već je protiv "ugradnje u gondolu". 

Oni su zahvalili inicijativnom odboru Zdrave Srbije na "dobroj šali" u tvrdnji da ih se Aleksandar Vučić plaši. 

GO SNS Užice: Građani Sevojna neće dozvoliti da budu deo Stamatovićevog političkog eksperimenta

- Godinu dana ne mogu da skupe 10 hiljada potpisa za osnivanje stranke, ali ih se plaši Aleksandar Vučić koji ima podršku od samo par miliona građana Srbije - tvrde iz SNS.

Neko ko je "zaseo" na vlast u opštini Čajetina, pa tu opštinu sa najvećim budžetom po glavi stanovnika u Srbiji doveo svojim domaćinskim radom do najzaduženije opštine - zaključuju u saopštenju.

 

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
2 Beograd