Skip to main content
Dušan Teodorović

"Srbija da uvede sankcije, uđe u NATO i da se SMRZAVA" Savetnik Ponoša izneo svoj plan i program za Srbiju (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/Detektor Laži
Teodorović smatra da srpski narod treba da se smrzava

Savetnik predsedničkog kandidata na nedavno održanim izborima NATO generala Zdravka Ponoša, Dušan Teodorović gostovao je u emisiji Novi dan na TV N1.

Lažni elitista je tom prilikom izneo stav da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, te da treba da uđe u NATO i da se smrzava.

Po meni postoji samo jedan put, Srbija mora da uradi sve da se iskreno priključi EU. U godinama pred nama, Srbija mora da postane član NATO pakta – naglasio je Teodorović.

Na pitanje voditeljke da li Srbija može, ako nam Amerikanci i Evropa ponude plan B, da reši pitanje grejanja, on je rekao da treba da se smrzavamo, očigledno zanemarujući činjenicu da je naš narod u prošlosti isuviše trpeo i propatio.

Nek se smrzavamo, šest miliona ljudi je proterano iz svojih domova, pružićemo im moralnu podršku – rekao je on.

Opaki Teodorović je ovim otkrio svoj, a možda i Ponošev plan i program za Srbiju, koji je u najmanju ruku šokantan.

Podsetimo, Teodorović je u ovoj emisiji izjavio i da bi, da je na mestu zapadnih političara koji pregovaraju sa Beogradom, vršio pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića lično, jer je on, kako je naveo Teodorović, slaba ličnost koja ne može to da izdrži.

Podsećanja radi, Dušan Teodorović svojevremeno je zdušno podržavao Zdravka Ponoša u periodu njegove kandidature za predsednika Srbije, kada je Teodorović isticao da je uz njega zato što “Ponoš dobro poznaje NATO”, a jednom prilikom je izjavio i da “Kosovo nije srce Srbije, nego dijaspora”.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
29 Beograd