fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vulin

"SRBIJA NEĆE BITI SIGURNO MESTO ZA NARKO-DILERE" Ministar Vulin najavio hapšenje za svaki gram droge

Foto: MUP RS
MUP će raditi na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada pripadnika policije.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Jagodini i tom prilikom istakao da je policija uvek u službi svojih građana i da je zadatak svake policijske uprave da učini sve da se građani osećaju sigurnije, bezbednije i zadovoljnije.

MERIDIAN I UNICEF UDRUŽILI SNAGE: Stiže novčana pomoć Indiji

MERIDIAN I UNICEF UDRUŽILI SNAGE: Stiže novčana pomoć Indiji

Svečani ručak u čast predsednika Srbije: Zeman ugostio Vučića kako dolikuje

Svečani ručak u čast predsednika Srbije: Zeman ugostio Vučića kako dolikuje

OBRAĆANJE VUČIĆA DIREKTNO IZ ČEŠKE: Zahvalna sam Česima - Srbija će napredovati uz njihovu podršku (VIDEO)

OBRAĆANJE VUČIĆA DIREKTNO IZ ČEŠKE: Zahvalna sam Česima - Srbija će napredovati uz njihovu podršku (VIDEO)

Ministar Vulin je u prisustvu direktora policije Vladimira Rebića, održao sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Jagodini, na kome su izneti podaci o rezultatima rada ove policijske uprave iz oblasti borbe protiv kriminala, trgovine narkoticima, otkrivanja i rešavanja teških krivičnih dela, a izneti su i dalji planovi u cilju poboljšanja kvaliteta rada ove uprave.

Ministar Vulin je iz Jagodine poručio da Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere i da će ih policija hapsiti za svaki gram droge koji pokušaju da prodaju našoj deci. Ministar je podvukao da će u narednom periodu insistirati na još većim zaplenama droge, ali da će još više insistirati na što većem pronalasku laboratorija za proizvodnju droge.

Aleksandar Vulin
Foto: MUP Republike Srbije

- Organizovane bande koje truju našu decu treba da strepe od srpske policije, jer ćemo učiniti sve da se ti banditi što pre nađu iza rešetaka. Po nalogu predsednika Vučića, pojačano ćemo raditi na zapleni svakog grama droge, ali ćemo još više insistirati na pronalasku laboratorija za proizvodnju droge. Pronalazak i sprečavanje proizvodnje narkotika je velika i krupna stvar jer time spasavamo i čuvamo mnoge ljudske živote - istakao je ministar Vulin.

Prema njegovom rečima kontinuirano će se raditi i na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kako u Jagodini, tako i na području čitave Srbije.

Ministar Vulin je na početku posete Policijskoj upravi u Jagodini položio cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima ove uprave.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd