Skip to main content
Plakati

Više vole okupatora od oslobodioca: Evo šta se krije iza sramnih plakata koji pozivaju na otcepljenje Vojvodine

Foto: Twiter/@zarkobns
U nekoliko gradova u Vojvodini jutros su osvanuli sramni plakati na kojima se poziva na otcepljenje Vojvodine od Srbije rečima "Posle 100 godina i Hon Kong je rekao doviđenja"

Iza ovog plakata stoji organizacija Mlada Vojvodina, a potpis je ilustrovan nazivom te organizacije i zvezdom petokrakom.

Ta neofašistička organizacija ovim sramnim činom pokazala je da više voli okupatore od oslobodilaca, a dokaz za to je upravo plakt.

Pitanje je zašto ovi neofašisti više vole Beč i Budimpeštu koji su dugo godina uništavali i ubijali sve srpsko u Vojvodini? Kako ih nije sramota da ovakve plakate postavljaju ako se dobro zna da su Srbi vodili lavovsku borbu u Prvom svetskom ratu i Drugom svetskom ratu protiv nacista koji su ubijali sve srpsko u Vojvodini?

Važno je napomenuti da oni koji stoje iza ovih sramnih plakata nisu nikakvi oslobodioci i da to nikada neće biti. Mlada Vojvodina nije nikakva nova Mlada Bosna, jer ne mogu da skupe ni 20 ljudi koji bi ih podržali.

Pretpostavlja se da iza te Mlade Vojvodine, čiji se pripadnici javno ne eksponiraju i čiji se članovi ne deklarišu kao pripadnici Mlade Vojvodine stoje stari, izlizani kadrovi koji su i ranije pozivali na otcepljenje Vojvodine.

Pretpostavlja se da im u svemu ovome pomažu Nedim Sejdinović i Dinko Gruhonjić kao i agencija Beta. A naravno, kao glavni organizatori i pomagači iza svega ovoga stoje strani faktori koji žele da unište demokratski poredak države Srbije.

Do objavljivanja ovog teksta odgovore na pitanja na ovu temu od Sejdinović nismo dobili, dok Gruhonjić opovrgava da ima bilo kakve veze sa Mladom Vojvodinom.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
rade's picture

rade

Plasim se da nije kasno za reakciju kad neko udara na ustavniporedak Srbije. Setimose sada u Vojvodini mladi dizu glas, na Kosovu su studenti otpoceli demonstracije zaleci se na studenski standard, gde su stariji? Da nisu danas stariji iz Vojvodine po Parlamentima , po Vladama, dali ih prepoznajemo? ili cemo ih upoznati sa zakasnjenjem.

2 | 1

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd