fbpx
Skip to main content
Nebojša Stefanović

Stefanović oštro: Jeremiću važniji milioni nego građani Srbije

Tanjug/​Sava Radovanović
"Neće mu pomoći laži koje ponavlja o predsedniku Srbije"

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović smatra da građani Srbije treba da znaju da su milioni evra stečeni kriminalom završili na privatnim računima Vuka Jeremića, te navodi da ga sumnje neće osloboditi ni laži koje stalno ponavlja o predsedniku Srbije. 

U saopštenju za medije Stefanović navodi da ni te optužbe ni činjenica da Jeremić istinu pokušava da sakrije, ne mogu uveriti građane Srbije u njegovo poštenje, a ponajmanje ga osloboditi obaveze da narodu objasni odakle mu tolike pare, ko mu ih je dao i šta je obećao zauzvrat.

Vuk Jeremić
Foto: Profimedia

Stefanović navodi da se Jeremić, kao što je o trošku građana Srbije putovao po svetu i trošio milione evra državnih para na noćenja i privatne letove, povezao sada, a zloupotrebljavajući svoju poziciju u Ujedinjenim nacijama, s ljudima koje danas zbog korupcije istražuju međunarodni organi. 

SKANDALOZNA PORUKA američkog ambasadora Skota: Srbi, priznajte Kosovo, pa Albanci neće da napadaju

Ti su mu ljudi očigledno pomogli da se na brzinu obogati "radeći ko zna kakve poslove i ko zna u čiju političku korist", navodi Stefanović. 

On zaključuje da su građani Srbije sada mogli da vide koje su te famozne Jeremićeve međunarodne veze, kontakti i poznanstva kojima se toliko dičio i na koja se pozivao, a da se u suštini potvrdilo ono što "svi odavno znaju - da su Jeremiću oduvek bili važniji milioni evra, silna bogatstva i život na visokoj nozi nego Srbija i njeni građani".

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd