Skip to main content
Saša Paunović

Teolog o predsedniku opštine Paraćin: Saša Paunović propagirao sekte!

Foto: Media Centar
Poverenik svetog manastira Hilandar i poznati srpski teolog Miloš Stojković optužio je danas u jutarnjem programu TV Pink predsednika opštine Paraćin za sektašenje.

Naime Stojković je naveo da je Saša Paunović građanima u Paraćinu delio humanitarne pakete adventističke crkve gde su ljudi i deca pozivani da budu subotari i priključe se adventističkoj crkvi koju Srpska pravoslavni crkva smatra za sektom.

- Predsednik opštine Paraćin je sa svojim saradnicima delio paketiće humanitarne organizacije Adra, adventističke crkve i faktički promovisao sektu i u svakom tom paketiću je bilo dođite postanite subotar i adventista - rekao je teolog Miloš Stojković.

Saša Paunović koji Paraćinom vlada već 20 godina je u žižu javnosti u Srbiji dospeo pre godinu dana kad su razotkrivene mnoge afere u kojima je ovaj visoki funkcioner Demokratske stranke i jedan od najbližih saradnika Dragana Đilasa bio umešan. Na tom dugom spisku korupcije i kriminala koji je predstavljen u medijima ističe se afera sa firmom Putotehna koja je bez zaposlenih radnika dobijala poslove u opštini Paraćin vredne nekoliko stotina miliona dinara.

Paunović vređao građane Paraćina: "Vi ste najgori paraćinski bednici" (VIDEO)

Paunović vređao građane Paraćina: "Vi ste najgori paraćinski bednici" (VIDEO)

ODZVONILO SAŠI PAUNOVIĆU: "Sada je 5 do 12 da takav čovek ode sa vlasti!" (FOTO/VIDEO)

ODZVONILO SAŠI PAUNOVIĆU: "Sada je 5 do 12 da takav čovek ode sa vlasti!" (FOTO/VIDEO)

GRAĐANI ŠAPCA I PARAĆINA USTALI PROTIV BAHATIH MOĆNIKA: Zelenović i Paunović PREVRŠILI SVAKU MERU

GRAĐANI ŠAPCA I PARAĆINA USTALI PROTIV BAHATIH MOĆNIKA: Zelenović i Paunović PREVRŠILI SVAKU MERU

Paunović je poznat i po tome što je preko preduzeća JP Vodovod u Paraćinu otpisivao račune za vodu i komunalije članovima demokratske stranke kao i po ogromnim računima po kafanama gde je u restoranu svog prijatelja potrošio blizu 10 miliona dinara na osnovu troškova za reprezentaciju. Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović ponovo je postao aktuelan i tokom prethodnih nedelja kada je zaključao odbornike u zgradi opštine Paraćin i nije dozvolio lekarima Hitne pomoći da ukažu pomoć životno ugroženom licu za šta je protiv njega podignuta i krivična prijava.

Poslednji gaf bahatog Paunovića je bio pre nekoliko dana kada je građane Paraćina koji protestuju protiv njega nazivao bednicima i skandirao im preko ozvučenje u sred radnog vremena "bando napredna".

Da podsetimo da je Paunović na vlasti u Paraćinu od 2000te godine i da je za 20 godina na čelu opštine od industrijskog centra kakav je ovaj grad bio uspeo da napravi jednu od najnerazvijenijih opština u centralnoj Srbiju gde je lično učestvovao u privatizaciji i zatvaranju više društvenih firmi koje su tokom sedamdesetih, osamdesetih a čak i devedesetih uspešno poslovale.

Mediji su ranije objavljivati njegovu imovinsku kartu u kojoj se navodi veliki broj nekretnina u Beogradu i inostranstvu. Paraćinci su pre više od godinu dana sakupili preko 20 hiljada potpisa za smenu Saše Paunovića ali on kupljenim odbornicima mimo narodne volje i dalje vlada a protesti u Paraćinu su zbog toga sve učestalije

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd