Skip to main content
velja ilic

TOTALNO RASULO: Velji saradnici okreću leđa, stranka se cepa na dva dela!

Foto: Srbija Danas
Ilićev potrepdsednik Dragan Jovanović osnovao novu partiju - "Nova Srbija -Zajedno"

Posle javnih istupa u kojima je optužio ministra zdravlja Zlatibora Lončara za veze sa "zemunskim klanom", Velji Iliću najbliži saradnici okrenuil su leđa! Danas je Novu Srbiju napustio ceo toplički odbor, svih 23 članova na čelu sa Draganom Jovanovićem, kojeg je Ilić optužio da ima zadatak da pocepa stranku. Ilića su napustili i ceo odbor u Mladenovcu, kao i svi odbori u Južnom Banatu.

Dragan Jovanović
Foto: YoutubePrintscreen/TvCentar

- Da nije smešno, bilo bi tužno. Ilić je prevazišao svaku meru pristojnog ponašanja.  Ja njemu želim sve najbolje i posebno dobro zdravlje, to mu je očigledno potrebno - rekao je Dragan Jovanović i dodao da gotovo niko više u stranci nije uz Velju Iilća. Jovanović osniva novu partiju "Nova Srbija - Zajedno", a kako je najavio, "ovo je tek početak". 

Dubravka Filipovski
Foto: YoutubePrintscreen/TVKopernikus

Ilićeva stranka praktično se već pocepala na dva dela. Podsetimo, juče je iz NS izašao i ceo odbor u Mionici, a stranke su se javno odrekle i poslanici Dubravka Filipovski i Mladen Grujić. Dok njih dvoje nisu želeli da komentarišu zašto napuštaju stranku, u opštinskom odboru Pančevo kažu:

Miodrag Radojković
Foto: YoutubePrintscreen/Pancevo RTV

- Ne može stranka da robuje sitnosopstveničkim interesima Velimira Ilića i da bude talac namirivanja njegovih ličnih potrba- rekao je Miodrag Radojković, predsednik GO NS iz Pančeva.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd