Skip to main content
Hašim Tači, Ramuš Haradnaj, Zoran Đinđić

"Trebalo je da ga kolju kao krme, a ne metkom!" Tači planirao UBISTVO Đinđića: Službe OTKRILE TRANSKRIPTE

Foto: Profimedia/ilustracija
Albanski teroristi Hašim Tači i Agim Čeku u presretnutim razgovorima pričali su o tome da ubiju tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Ali su od toga odustali po savetu dobijenom iz Crne Gore.

Transkripte razgovora Tačija i Čekua snimile su obaveštajne službe jedne prijateljske zemlje i prosledile ih srpskim kolegama.

Tači: Video si šta se desilo.

Čeku: Sad nema prepreka na našem putu.

Tači: Ne mogu da verujem da je pokušao da ih prevari. Ja sam bio tu kadaje Olbrajtova tražila od njega da priznaju nezavisnost. Kasnije su dobili uverevanja da nema ništa protiv, ali da proces bude dugotrajan.

OBAVEŠTAJCI OTKRIVAJU: Hiljade ŠPIJUNA ROVARI PO SRBIJI, infiltriraju se u SVAKI DEO DRUŠTVA

Čeku: Ogadio mi se. Vodio je kurvinski politiku, Nije mi ga žao.

Tači: Meni je došlo da naredim našima gore da ubiju pseto, ali su mi Crnogorci rekli da ga ne diram, poginuće od svojih. Toliko se osilio da je počeo da zapišava Ameriku. Da nije bilo njih nikada ne bi video vlast.

Č: Okrenuo je leđa onima koji su ga doveli na vlast. Pobegao je u Crnu Goru tokom bombardovanja. Milo ga je čuvao da ga ne ubiju, a sad tako...

T: Srbima ne treba verovati. To se pokazalo. Trebaloi je da ga kolju kao krme, a ne metkom kao čoveka.

JOŠ JEDAN PODMUKLI PLAN ALBANACA: Prete monasima na Kosovu i Metohiji deportacijom!

Č: Da li će se zapucati tamo? Šta kažu tvoji prijatelji tamo? Treba vratiti Srbiju još deset godina unazad, a to je moguće ratom tamo.

T: Trebalo je ubiti i onu džukelu Batića kad je počeo da napada naše i šalje Hagu dokumenta. Amerikanci su me smirili da ga ne ubije. Kažu sve što je slao završiće u kanti za đubre. Voker mi je rekao da ne diram Srbe već da brinem o našima, a oni će o Srbima.

Č: Čuo sam da su iz CIA tražili da naši ubiju neke Srbe u Hagu?

T: Moji mi kažu da su tražili od Haradinaja da ubije neke.

Č: Nije ih poslušao.

NATO I DALJE UBIJA: I posle 19 godina SRBI UMIRU zbog osiromašenog uranijuma, brojke su UŽASAVAJUĆE

T: Izgleda da nije. Bolje je tako. Možda su planirali neku dvostruku igru. Možda su hteli da ga žrtvuju i osude na doživotnu. Svi smo mi za njih varvari i sa nama su samo iz interesa. Kad interes prestane da postoji, žrtvovaće svakoga, kao što su žrtvovali Đinđića. Nemoj to nikad da zaboraviš.

Č: Znam ja to dobro. I kod nas i kod Srba više cene one koji su otvoreno protiv njih nego one koji pričaju jedno, a rade drugo. Pazi, taj Đinđić je pred njima govorio jedno, a onda radio drugo. Ono što njemu najviše odgovara.

T: Ne brinem mnogo. Samo da se ova naša stvar ubrza. Ovaj je mnogo kočio, dobro je da je uklonjen.

RUSI UPOZORAVAJU! Lavrov otkrio ko pritiska Albance da formiraju tzv. VOJSKU KOSOVA

Č: Da, ali i sledeći će kočiti, i sledeći, i sledeći… Oni to nikad neće prizanti. Niko od njih. Ako misle da vladaju Srbijom ne smeju priznati Kosovo. Amerikanci tvrde da će proizvesti političare spremne da pređu preko toga. Hoće, dok ne dođu na vlast, a onda ide druga priča.

T: Da. Srbima ne treba ništa verovati. Tako je najbolje.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
26 Beograd