Skip to main content
RTV Pančevo

Učesnici protesta "1 od 5 miliona" ostavili venac i zapalili sveće ispred RTV Pančevo: Zaposleni zabrinuti za sebe i svoje porodice

Foto: Youtube/Printscreen/013 info
Na protestu "1 od 5 miliona" u Pančevu početkom februara, učesnici protesta ostavili su venac i zapalili sveće ispred RTV Pančevo.

Povodom toga, oglasio se Miroslav Milakov, glavni i odgovorni urednik RTV Pančevo, koji je rekao da su on i njegova porodica, kao i svi zaposleni na RTV Pančevo zabrinuti posle ovog, najblaže rečeno incidenta. 

- TV Pančevo je u proteklih par godina konstantno bila napadana od strane opozicije u Pančevu, a sa protestima se cela stvar intenzivirala. Ovi napadi su usledili zbog toga što RTV Pančevo otkriva afere bivše vlasti i pravosuđa u Pančevu. Niko od novinarskih udruženja nije reagovao. Oni su time nacrtali metu svakome ko radi na TV Pančevo i jasno su zauzeli stranu. Meni lično prete već jedan izvesni period. Ja imam dvoje mlade dece ovde. Zabrinut sam za njihovu bezbednost, a za sebe i svoje porodice zabrinuti su i ostali zaposleni u TV Pančevo, a ovo je mali grad, svi se znamo - kaže Milakov.

RTV Pančevo
RTV Pančevo
Foto: Privatna arhiva

Milakov kaže da oni koji pišu istinu, odmah ih nazivaju prorežimskim medijima, a da oni posluju već dugi niz godina. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd