fbpx
Skip to main content
Vladimir Putin

UOČI DOLASKA PUTINA Sa Rusima POTPISUJEMO ugovor o saobraćaju vredan 230 miliona evra

Foto: Profimedia/ilustracija
Iz Ministarstva saobraćaja najavljuju da će Srbija 17. januara, prilikom posete ruskog predsednika Vladimira Putina, sa Rusijom potpisati ugovor o saobraćaju vredan 230 miliona evra

On će se odnositi na radove na deonici pruge Stara Pazova - Novi Sad, izgradnju jedinstvenog dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem i nastavak rehabilitacije barske pruge od Valjeva ka Užicu.

NAJZNAČAJNIJA POSETA: Dolazak Putina donosi VELIKE BENEFITE Srbiji, ali i Rusiji!

- Ugovor između 'Infrastrukture železnica Srbije' i kompanije 'RŽD internešnl' je vrlo važan, kao i poseta Putina, koja je i politički važna jer je bitno da Srbija sa SAD, Rusijom i Kinom ima dobre odnose. Previše smo mali da bismo birali sa kim hoćemo da sarađujemo - rečeno je iz Ministarstva.

Beograd na vodi
Foto: Srbija Danas

Istakli su da će se nastaviti intenzivno ulaganje u železnice, podsetivši da je prošle godine završeno 77 kilometara pruga, kao i da je ostalo da se obnovi gotovo 200 kilometara Barske pruge.

Novi detalji predstojeće posete RUSKOG PREDSEDNIKA Srbiji: Stiže 250 "PUTINOVIH DUHOVA"!

Pružni prelazi u Srbiji, kojih ima oko 2.000, sređivati će se po instrukcijama stručnjaka i da je za te namene obezbeđeno 13 miliona evra.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
28 Beograd