fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) NE DAJTE DECI DA GLEDAJU: Objavljeni snimci Belivukovih MONSTRUOZNIH zločina

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić - MN Press
Fotografije uznemirujućeg sadržaja na kojima su monstruozni zločini prikazane su nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.
* Preporuka je da se deca, mlađi od 18 godina i osobe osetljivog zdravstvenog stanja udalje u trenutku kada se objavljuju ove uznemirujuće fotografije koje su u nastavku ove vesti. *

Kako se sumnja, ove zločine počinili su Veljko Belivuk i pripadnici njegovog kriminalnog klana, a borba protiv organizovanog kriminala bila je jedna od ključnih tema sednice.

Medijima se nakon uvodnog obraćanja predsednika Vučića, obratio i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Vulin
Aleksandar Vulin
Foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice prisluškivani su 1.572 puta, ilegalno i bez pravnog osnova, saopštio je večeras ministar unutrašnjiih poslova Aleksandar Vulin.

- Došli smo do nespornih dokaza da je prema predsedniku i njegovoj porodici bilo 1.572 telefonskih kontakata. Svi kontakti su beleženi kao ilegalni i kao takvi bili evidentirani bez pravnog osnova, policijskog rezona, transkript razgovora bio skidan ''na belo'' i nošeni pojednim visokim funkcionerima u MUP-u - rekao je Vulin.

Aleksandar Vučić
Foto: Tanjug

Osim kršenja ljudskih prava, predsednika Vučića i članova njegove porodice, Andreja, Anđelka i Danila grubo je prekršen sistem, kazao je Vulin.

Reč je o sistemu koji treba da štiti građane, a ne da ih na bilo koji način dovodi u poziciju da se njihova privatna komunikacija u kojima nije bilo inskriminišućih razgovora, komunikacija neovlašćeno koristi i stavlja na uvid.

- Veljko Belivuk i njegova banda su pali. Razbijerna je velika kriminalna grupa u Srbiji - istakao je Vulin i pokazao fotografije monstruoznih dela Velje Nevolje i njegove mafije.

Podsećamo, fotografije su uznemirujuće.

Uznemirujuća fotografija
Foto: Printscreen/RTS

Ministar je nakon uvodnog dela obraćanja sa predsednikom Vučićem prikazao par uznemirujućih fotografija.

Očekuje se, dodao je da Tužilaštvo formuliše kvalifikaciju dela i da se završi pred pravosudnim organima.

Uznemirujuća fotografija
Foto: Printscreen

- Ovo što se desilo ne sme više nikada nikkome da se desi u Srbiji - poručio je Vulin.

Snajper
Foto: Printscreen/RTS

Na fotografijama se vide tela na kojima su vidljivi tragovi mučenja. 

Sednici su prisustvovali premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar policije Aleksandar Vulin, ministar finansija Siniša Mali, ministar inostranih poslova Nikola Selaković, ministarka pravde Maja Popović direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik Generalšataba Vojske Srbije Milan Mojsilović, državni tužilac Zagorka Dolovac i direktor policije Vladimir Rebić.

 

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
19 Beograd