Utorak 19. mar 2024.
Šešelj

ŠEŠELJ U UŽIVO PROGRAMU: Otkrio šta se krije iza Rezolucije o Srebrenici, spomenuo i Jokića pa POČEO DA VIČE u studiju (VIDEO)

Foto: Printscreen
Predsednik SRS Vojislav Šešelj gost je večerašnje emisije "Hit tvit" na TV Pink

U studiju sa Šešeljem su i Dragoslav Bokan i jedan od lidera DF Milan Knežević.

PATRIJARH KRITIKUJE VLAST U CRNOJ GORI: Izneverili su poverenje Amfilohija

PATRIJARH KRITIKUJE VLAST U CRNOJ GORI: Izneverili su poverenje Amfilohija

GDE ĆE GENERAL SLUŽITI KAZNU? Darko Mladić otkrio kako se njegov otac oseća posle presude

GDE ĆE GENERAL SLUŽITI KAZNU? Darko Mladić otkrio kako se njegov otac oseća posle presude

OŠTAR ODGOVOR IVICE DAČIĆA! "Gospodine Bečiću i ostali, kako priznavanje Kosova nije mešanje u unutrašnje stvari Srbije?"

OŠTAR ODGOVOR IVICE DAČIĆA! "Gospodine Bečiću i ostali, kako priznavanje Kosova nije mešanje u unutrašnje stvari Srbije?"

Voditeljka Verica Bradić prvo je pitala lidera radikala kako komentariše to što je Nikola Jokić odbio da igra za Srbiju na Olimpijskim igrama.

- Ja baš nisam stručan i kompetentan za te sportske stvari. Mene ne pogađa što je Nikola Jokić odbio da igra za reprezentaciju. Ja se ne mešam u sportska zbivanja. Ne pripadam delu javnosti koja na to reaguje - rekao je Vojislav Šešelj.

- Ja razumem žal onih koji navijaju za našu reprezentaciju što neće moći da ga vide i što će to otežati naš put ka zlatu. S druge strane, moramo da se setimo da smo ga imali već kao predstavnika naše zemlje. On je bio reprezentacija u vidu čoveka koji je uradio mnogo. Svi su spominjali Srbiju tada - priča Bokan.

Podsećamo, iako su se svi u Srbiji nadali da bi Nikola Jokić ovog leta mogao da obuče dres reprezentacije, od toga neće biti ništa.

Rezolucija o Srebrenici

Milan Knežević izjavio je da Rezolucija o Srebrenici nije pisana u Crnoj Gori.

- Ova Rezolucija je još sramnija od sramnog priznanja tzv. Kosova. Ova Rezolucija nažalost nije pisana u Crnoj Gori, da se pisala u Crnoj Gori nikada se ne bi napisala, jer je većinsko stanovništvo protiv ove Rezolucije. Ovo je opšta kampanja protiv Srbije. Optužili su sopstveni narod. Delovi parlamentarne celine ne smeju ni da pomenu Jasenovac - govori Knežević.

Istakao je da je Zdravko Krivokapić hodajući demanti. Knežević ističe da Vlada Crne Gore praktično više ne postoji, te da ne odražava izbornu volju građana.

- DF neće trpeti ponižavanje srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori - rekao je Milan Knežević.

Vojislav Šešelj kaže da celi srpski narod stoji iza Radovana Karadžića i Ratka Mladića. Lider radikala je objasnio da ni Međunarodni krivični sud nije utvrđivao da li je bilo navodnog genocida u Srebrenici.

Šešelj ističe da je Rezolucija o Srebrenici pre svega usmerena na to da se uguši Republika Srpska.

- Nijedna sudska presuda na ovom svetu ne može biti van kritike, a posebno presuda nelegalnog suda - objasnio je prof. dr Vojislav Šešelj i dodao da ljudi kao zdravorazumska i slobodnomisleća bića imaju pravo da kažu istinu, a to je da nije bilo genocida u Srebrenici.

Knežević je govorio i o mogućem rešenju krize u Crnoj Gori, te da je ključ u rukama Alekse Bečića, a da je rešenje smena Zdravka Krivokapića i izbor novog premijera iz redova parlamentarne većine.

- Mislim da je Abazović spreman da biramo novog premijera, rekao je Milan Knežević.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd