Utorak 19. mar 2024.
Aleksandar Vulin

Vojni penzioneri dodelili najviše priznanje ministru Vulinu (FOTO)

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije
U Domu Vojske Srbije u Nišu, danas je održana svečana akademija povodom 12 godina postojanja Udruženja penzionisanih podoficira Srbije

U Domu Vojske Srbije u Nišu, danas je održana svečana akademija povodom 12 godina postojanja Udruženja penzionisanih podoficira Srbije u tom gradu.

Na svečanosti su prvi put dodeljene plakete Udruženja "za postignuti visok nivo saradnje", i to ministru odbrane Aleksandru Vulinu, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Ljubiši Dikoviću i komandantu Kopnene vojske general-potpukovniku Milosavu Simoviću.

Predsednik Gradskog odbora Niš Milorad Petković istakao je da je saradnja tog udruženja s Ministarstvom odbrane izuzetna.

Posebno bih istakao odličnu saradnju s Komandom Kopnene vojske, ali i s našom Vojskom uopšte, koja čini sve što je u njenoj ingerenciji da pomogne svojim starijim kolegama.

Na današnjoj svečanosti godišnjicu je Udruženju, u ime generala Dikovića, čestitao i glavni podoficir Vojske Srbije zastavnik 1. klase Milojko Milosavljević, a priznanja su dodeljena istaknutim članovima i pojedincima koji Udruženju pomažu u radu.

Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Grada Niša Darko Bulatović, pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije iz niškog garnizona, brojni članovi Udruženja i građani Niša.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd