fbpx
Skip to main content
Borislav Novaković

VRHUNAC LICEMERJA BORE NOVAKOVIĆA! Poziva građane da ustanu protiv urbanizacije Novog Sada, a 2012. je on izradio plan za baš taj projekat! (VIDEO)

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Da nije tužno, bilo bi smešno.

Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković pozvao je građane Novog Sada da ustanu protiv projekta, kako ga je on nazvao "Novi Sad na vodi", a izgleda da je zaboravio da je baš on, učestvovao u izradi urbanističkog plana za taj projekat.

Bora Novaković bio je direktor zavoda za izgradnju grada od juna 2008. godine do septembra  2012. godine. Veliki broj fabrika je zatvoren, investitori su gradili bez plana i dozvole, a brodogradilište je privatizovano i oterano u stečaj.

U martu 2012. godine Bora Novaković zajedno sa najvišim predstavnicima tadašnje gradske vlasti organizuje izradu plana urnabističkog uređenja Kineske četvrti, Ribarskog ostrva i Kameničke ade.

U dokumentu na video snimku jasno se izlaže šta je potrebno uraditi kako bi se potez od Kineske četvrti do Ribarskog ostrva i Kameničke ade priveo nameni, izgradio i dodatno urbanizovalo. 

Potpredsednik Narodne stranke pokazao je vrhunac licemerja, jer da je kojim slučajem ostao na vlasti, ne bi mu smetala urbanizacija ovog dela grada, ne bi prozivao gradske vlasti i ne bi pozivao na proteste.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
18 Beograd