fbpx
Skip to main content
Miloš Vučević

VUČEVIĆ: Dok ste vi gomilali milione na stranim računima, bolnice su nam bile hotel promaja

Foto: Srbija Danas
Oglasio se gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Oštar odgovor Draganu Đilasu uputio je gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević.

NEVEROVATNO! Aleksa pronašao DETELINU sa četiri lista i postao MILIONER

NEVEROVATNO! Aleksa pronašao DETELINU sa četiri lista i postao MILIONER

KLUPKO SE ODMOTAVA: Đilas na skeneru poreske policije, do četvrtka započinje kontrola računa po svetu

KLUPKO SE ODMOTAVA: Đilas na skeneru poreske policije, do četvrtka započinje kontrola računa po svetu

VAŽNO JE DA NADLEŽNI UZMU STVAR U SVOJE RUKE: Oglasio se Vučić o Kokezi i pričama o pljačkanju zemlje

VAŽNO JE DA NADLEŽNI UZMU STVAR U SVOJE RUKE: Oglasio se Vučić o Kokezi i pričama o pljačkanju zemlje

Dok ste vi gomilali milione na stranim racunima bolnice su nam bile hotel promaja.

Vi ste dokaz da patološka mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ozbiljno utiče na mentalno zdravlje. Na sreću, pa ima i gde i ko da vas leči u Srbiji, za razliku od vremena kada ste vi bili na vlasti.

A amnezija je izlečiva, jer kako biste se inace setili gde ste sve po zemaljskoj kugli sakrivali pare opljačkane od građana Srbije. A ne sećate se da ste za njihovo zdravlje uradili jedno veliko nista?!

Pa gde su vam Marinika, Đilase, Borko i ostali "dušebrižnici" KC u Nišu, nova zgrada porodilišta u Novom Sadu, KC Vojvodine, Kamenica 2 ... Da vas podsetim: nešto ste pokrali i pre prvih temelja, a negde ste maznuli pare a da ni ašov niste zabili u zemlju.

Milijarde ste pokrali na bolesnima i nemoćnima. Bolnice su nam bile kao hotel promaja, dok ste vi gomilali keš na računima širom sveta. Znate kako kazu u narodu, da svako zlo ima svoje dobro. U ovoj globalnoj zdravstvenoj krizi jedino dobro je to sto imamo i gde i cime da lecimo gradjane Srbije.

I sto se za to nisu pitali ni Djilas, ni Marinika, ni Borko ... nego predsednik Aleksandar Vučić i vlast Srpske napredne stranke. Istorijska ulaganja u zdravstvo, najveći deo državnog budžeta usmeravam upravo za ono što ste vi obećavali pa slagali - na modernizaciju, rekonstrukciju i opremanje zdravstvenog sistema Srbije, kako seoskih ambulanti tako i velikih Kliničkih centara.

I danas građani Srbije konačno vide za šta su decenijama izdvajali novac. Ima i gde, i na čemu, i ko da ih leči. I za četiri meseca smo uspeli da izgradimo dve kovid bolnice, i još jednu ćemo graditi u Novom Sadu. I vakcine ćemo proizvoditi. I naši zdravstveni radnici, naši heroji sada dostojanstveno nose svoje bele mantile jer su u odnosu na 2012 plate i uslovi rada nemerljivo bolji, i taj trend ne staje.

Naš zdravstveni sistem je snagu pokazao prethodnih godinu dana, pokazali smo da je vredelo ulaganje i mukotrpan rad na njegovom podizanju. I zato me sramota kad čujem da oni koje bi trebalo da bude sramota od sopstvenog odraza u ogledalu, sada omalovažavaju heroje naše današnjice. Da! Gradimo i dalje našs zdravstveni sistem, i ulažemo u naše lekare i medicinsko i nemedicinsko osoblje. I nećete nas zaustaviti - rekao je Vučević

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Umerena kiša
14 Beograd