fbpx
Skip to main content
ALEKSANDAR-VUCIC

VUČIĆ: U Sarajevo odlazim s pruženom rukom prijateljstva

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
On je rekao da ima jedna zemlja koja se protivi mom predlogu za stvaranje carinske unije

Dolazim sa pruženom rukom prijateljstva pruženom svima u regionu Zapadnog Balkana - istakao je srpski premijer i dodao da će u Sarajevu biti reči o svim zajedničkim projektima.

- Ima jedna zemlja koja se protivi mom predlogu za stvaranje carinske unije, odnosno jedinstvenog tržišta Zapadnog Balkana. Ima onih koji misle da su iznad nas -rekao je Vučić.

NEZAPAMĆENE MERE OBEZBEĐENJA: Vučića u Sarajevu čuva 100 specijalaca!

ĐURIĆ: Neću dozvoliti pljačku srpske imovine!

- Ukoliko budem imao priliku da sretnem Isu Mustafu reći ću mu šta sve mislim o inicijativi za vojsku Kosova i pokušaju da jednim parčetom papira prebace sve ono što su generacije stavarale na Kosovosku državu. Mi smo i za Trepču brzo reagovali, ne znam kako misli da uđe u posed te imovine- naveo je premijer.

ALEKSANDAR-VUCIC
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Govoreći o pisanju magazina Frankfurter algemajne cajtung, on je istakao da je Mihael Martens jedan od najuglednijh novinara na svetu.

- Ponosan sam da nekog iz Srbije na takav način okvalifikuju to i jeste naš posao da budemo pouzdan i ozbiljan partner i to je ono što smo radili i verujemo da ćemo to raditi u budućnosti - istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Martens je čovek koji fantsatično poznaje prilike na Balkanu i u jugostičnoj Evropi.

- Na takvoj oceni sam mu veoma zahvalan. Njemu se ovde veruje i o njemu ovde možete samo najbolje da čujete. Hvala mu za sve lepo što je rekao o našoj zemlji - dodao je Vučić.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
28 Beograd