Skip to main content
Aleksandar Vučić

VUČIĆU STIGLO POZIVNO PISMO VELIKOG PRIJATELJA: "Biće to prilika da dodatno učvrstimo prijateljstvo dva naroda" (FOTO)

Foto: Profimedia
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarakom Saidom Al Daherijem.

Susret je upriličen u 9 sati na Andrićevom vencu.

Nakon sastanka, predsednik Srbije objavio je da je primio pismo predsednika Mohameda bin Zajeda el Nahjana da poseti UAE u znak prijateljstva dve države i odlične saradnje koju imamo godinama.

- Zadovoljstvo nam je da Vašoj ekselenciji uputimo najlepše želje za dobro zdravlje i sreću, a Republici Srbiji i njenom prijateljskom narodu za dalji napredak i posperitet. Čast mi je da pozovem Vašu ekselenciju da poseti Ujedinjene Arapske Emirate kako bismo razmenili mišljenja i stavove o zajedničkim interesima - stoji, između ostalog, u pozivu koji je dobio predsednik Srbije. 

vucic
Tanjug/​Dragan Kujundžić

- Od ambasadora UAE Al Daherija primio sam pozivno pismo dragog prijatelja @mohamedbinzayed da posetim Abu Dabi. Biće to prilika da dodatno učvrstimo iskreno prijateljstvo dva naroda, ali i da razgovaramo o unapređenju ekonomske saradnje, naročito u oblasti energetike - napisao je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
33 Beograd