fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vulin

Vulin: Broj pozornika u Šapcu biće povećan

Foto: MUP Srbije
Vulin je rekao i da je bitan segment ekonomskog napretka bezbednost

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je danas nakon razgovora sa gradonačelnikom Šapca Aleksandrom Pajićem da će broj komunalnih policajaca u tom gradu biti povećan u narednom periodu.

CEO SVET NAM GLEDA U LEĐA: Premijerka otkrila koliko građana Srbije je do sada vakcinisano

CEO SVET NAM GLEDA U LEĐA: Premijerka otkrila koliko građana Srbije je do sada vakcinisano

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ SE OBRATILA JAVNOSTI: Pokreće se procedura za izmenu Ustava Srbije (VIDEO)

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ SE OBRATILA JAVNOSTI: Pokreće se procedura za izmenu Ustava Srbije (VIDEO)

POPOVIĆ: Tražimo izvinjenje od Nemačke

POPOVIĆ: Tražimo izvinjenje od Nemačke

- Šabac je jedan od gradova u kome je projekat vraćanja policajca u zajednici već zaživeo i mi ćemo povećati broj pozornika koji će brinuti o svakom kvartu, svakom detetu i svakome od nas - rekao je Vulin.

Navodeći da je Šabac grad koji se ubrzano razvija i koji je uvek bio geografski važno mesto u Srbiji, ministar je istakao da će grad dobiti nove puteve i most i dodao da je Šabac grad koji zalužuje nove investicije i ulaganja.

Vulin je rekao i da je bitan segment ekonomskog napretka bezbednost i da je Policijska uprava u Šapcu maksimalno angažovana i posvećena da zaštiti svakog građanina.

Zahvalio je gradonačelniku i rukovodstvu grada na razumevanju za potrebe Policijske uprave i svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i na novim idejama koje su važne za bezbednost saobraćaja i bezbednost građana.

"Saradnja sa lokalnom samoupravom je veoma važna i zadovoljan sam što se ovde dobro razvija, što će se nastaviti kako bi svi građani Šapca bili sigurniji i bezbedniji", rekao je ministar.

Pajić je preneo da je na sastanku razgovarano o temama koje su važne za funkcionisanje grada, s posebnim akcentom na bezbednost građana.

"Siguran sam da će naša saradnja u narednom periodu biti još uspešnija i intenzivnija. Razgovarali smo i o temema koje do sada nisu bile dovoljno zastupljne, a koje su značajne za veću bezbednost građana", rekao je Pajić.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd