fbpx
Skip to main content
SNS JAgodina

"Građane lažima nećete pobediti" Gradski odbor SNS Jagodina izdao saopštenje zbog Đilasovih uvreda na račun predsednika Vučića

Foto: Gradski odbor SNS
Važno saopštenje Gradskog odbora SNS Jagodina

Dragan Đilas je još jednom po ko zna koji put izrekao laži i uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, pokazavši da je njegova politika laž i samo laž po svaku cenu.

- Gospodine Đilase, umesto da objasnite građanima Srbije, pa i Jagodine, gde ste kako i koliko ojadili građane Srbije i kako ste stekli ogromno bogatstvo dok ste bili na vlasti, vi se bavite lažima, ovoga puta iz Jagodine, kako je Aleksandar Vučić poslao batinaše na Mariniku Tepić, koja opet laže i maže za sve pare koje dobija kao radnica u firmi čiji ste vlasnik. Mariniki i Đilasu se u Jagodini pričinjavaju stvari kao što im se pričinjava da će doći na vlast tako što lažu. Naime, ne samo da nije bilo nikakavih batinaša nego odgovorno tvrdimo da u "odboru za doček" Marinike Tepić nije bilo ni jednog, slovima i brojevima, člana Srpske napredne stranke, ni iz Jagodine, niti iz bilo kog drugog grada. Nije nas bilo ne zato što se plašimo Marinike Tepić već zato što se Srpska napredna stranka bavi napretkom Srbije. Jagodina je mali grad i iz snimaka se jasno vidi da nigde nije bilo ni jednog člana Srpske napredne stranke. Treba da vas bude sramota i vas i Mariniku Tepić Preletačević da lažete. U "odboru za doček" bio je ceo odbor Vaše stranke gospodine Đilase sa sve članovima, a njih je ukupno 3, slovima i brojevima 3. Takva politička snaga u Jagodini je po vama bio razlog da se bavimo vašim tužnim i ružnim skupom u Jagodini, smešno. Doduše drago nam je da i u Jagodini ljudi na delu vide da se u politici bavite isključivo lažima, jer svaki stanovnik Jagodine iole upućen u politiku reći će vam da je u Jagodini na tom tužnom skupu došlo do međusobnog sukoba opozicionih stranaka iz Jagodine, koje se kao i u Beogradu slažu kao rogovi u vreći. Kako radite tako na izborima i prolazite. Građane Jagodine i Srbije lažima nećete da pobedite - navodi se u Gradskom odboru Srpske napredne stranke u Jagodini.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
6 Beograd