fbpx
Skip to main content
Kontravizija

ŽUTI JOŠ JEDNOM ŠOKIRALI NEZNANJEM: Opozicija misli da Vučić daje niški aerodrom HERMANU GERINGU! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/RTV Pink Official
Ludilo se nastavlja!

Ekipa emisije "Kontravizija" autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića ove nedelje anketirala je građane koji su simpatizeri opozicije pitajući ih šta misle o tome što predsednik Aleksandar Vučić planira da pokloni aerodorm u Nišu svom prijatelju Hermanu Geringu.

Tako je, dobro ste pročitali, Vučić poklanja aerodrom Geringu (1893-1946), ministru iz Trećeg rajha! Ovo su samo neki od urnebesnih reakcija na ovu vest: 

- Ne bi me čudilo da to uradi!

- Ne čudi me, čuo sam ovo već na vestima! Mi smo odgovorni za unapređenje aerodroma, a ne tamo neki Nemci!

- Nisam upoznat, ali izuzimanje aerodroma kada lepo prihoduje, izaziva sumnju!

- Poražavajuće vesti! Građani Niša se ne pitaju ništa! U eri decentralizacije širom Evrope, mi idemo pod još veću centralizaciju. Možda će nemački radnici neće biti otupuštani, ali za domaće radnike nema takve potvrde.

- Oni definitivno ne znaju ni zašto protestuju!

Specijalni gost "Kontravizije" SINIŠA MALI: Opoziciji je Beograd na vodi simbol NEUSPEHA (VIDEO)

Darko Glišić, predsednik izvršnog odbora SNS-a ističe da ankete Kontravizije najbolje oslikavaju sve što rade oni koji protestima pokušavaju da povrate poljuljani politički ugled.

- Protest u Nišu je neverovatno besmislen, jer protestuju zbog toga što će im neko odneti aerodrom. On će tamo ostati, biće uređen, biće uloženo više novca, a država ima ustavnu obavezu da se o njemu stara. Nišlije treba da se raduju jer će imati veće plate i bolje uslove za rad - kaže Glišić za "Kontraviziju".

Nova epizoda "Kontravizije" IZBLAMIRALA OPOZICIJU: Pajkić opet izazvao LAVINU SMEHA!

Demonstranti, kako ističe, očigledno nisu dobro obavešteni o tome zbog čega protestuju, jer bi u suprotnom odgovori u anketi bili drugačiji.

- Prvi su u mržnji, primitivizmu i lupetanju gluposti. Što se tiče znanja, obrazovanja ili rezultata nekog rada, tu nemaju šta da pokažu - ističe predsednik izvršnog odbora SNS.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd