Skip to main content
Žarko Savić

STIGAO IZVEŠTAJ NADLEŽNIH: Funkcioner opštine Paraćin snabdevao škole POKVARENIM SENDVIČIMA

Foto: Facebook/Žarko Savić
Institut za veterinu Ministarstva poljoprivrede potvrdio je da je član opštinskog veća u Paraćinu Žarko Savić prevozio pokvarene sendviče namenjene ishrani dece!

Privođenje Savića je kao bomba u petak odjeknulo Paraćinom.

Sendviči koje je nekadašnji pomoćnik predsednika opštine Saše Paunovića vozio su bili kvarljivi i neispravni za ishranu dece te su takvi uz prisustvo Savića i spaljeni u kafileriji u Ćupriji prema nalogu nadležnog veterinarskog inspektora. 

Saša Paunović
Foto: Youtube/Printscreen/Info Centrala

Roditelji dece su otkrili da Savić već mesecima razvozi hranu u svom autu među blatnjavim gajbama od jagoda i da je to više puta prijavljivano i policiji i upravi škole u Potočcu. Deca su se takođe svojim nastavnicima žalila da ne žele da jedu blatnjave i dlakave sendviče koji se bez celofana u gajbicama od jagode distribuiraju školi. 

Jedan od nastavnika osnovne škole u Potočcu je potvrdio da niko ne zna gde se pravi hrana odnosno ko je sprema i do kad joj je rok trajanja, ali da zbog političke težine Žarka Savića, koji je jedan od Paunovićevih najbližih saradnika već 10 godina, niko nije smeo javno da pokrene to pitanje dok se nisu nedavnim promenama u školi neki ljudi osokolili da to i prijave. 

Ovde se postavlja i pitanje kako Savić čija je bruto plata 100.000 dinara mesecima prevozi hranu u prepodnevnim satima i ne ide na posao za koji ga građani Paraćina astronomski plaćaju. Inače, Savić je samo plaćeni član opštinskog veća bez ikakvih zaduženja i obaveza u tom najvišem opštinskom organu upravljanja u kojem pored 11 članova još sede i Paunović i njegov zamenik Tomislav Šaletić.

Saviće je na sve ovo rekao - Ja ne proizvodim sendvice niti hranu za dalju upotrebu. Nemam proizvodnju u svojoj kuci, policijski zapisnik sa pretresa moje kuce utvrdjuje da nema ni jednog elementa krivicnog dela. Na isti nacin na koji sam usluzno prevozio hranu tog dana prevozio sam i za svoju decu. Ja se ne bavim transportom i ne poznajem propise iz ove oblasti, a hranu sam prevozio na isti nacin kako prevozim i za svoju porodicu.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Grmljavina
22 Beograd