fbpx
Skip to main content
lazar ristovski

LAZAR RISTOVSKI ODLUČIO: Ja sam za Vučića, on je jedini ozbiljan političar!

Foto: Profimedia
Aleksandar Vučić ima snagu i spremnost da se žrtvuje za bolju Srbiju - rekao je Ristovski.

Aleksandar Vučić je beskompromisan u borbi za bolju Srbiju, on je jedini ozbiljan političar danas, a to pokazuje svojim diplomatskim autoritetom koji ima u inostranstvu, kaže u intervjuu glumac, producent i reditelj Lazar Ristovski.

PREDSTAVLJANJE PREDSEDNIČKIH KANDIDATA - VUČIĆ: Prihvatam da imam manju moć a da je Srbija na dobrom putu

U intervjuu se navodi da je Ristovski "za razliku od njegovih kolega koji su na predstojećim predsedničkim izborima stali mahom iza Saše Jankovića, odlučio da podrži Vučića". 

MOGUĆA POBEDA VUČIĆA VEĆ U PRVOM KRUGU: Istraživanje pokazuje podršku od 53 odsto!

Ristovski ocenjuje da "svako ima pravo da odabere politiku i čoveka u koga veruje" i dodaje da je "to istinska demokratija i tolerancija".

- Ali, pošto su oni odabrali te takozvane prodemokratske kandidate, iako ja na njihov izbor gledam sa razumevanjem, nadam se da će i oni s razumevanjem gledati na moj izbor. A to je ovoga puta Aleksandar Vučić - kazao je Ristovski.

Aleksandar Vučić
Foto: Tanjug

On tvrdi da će "nedvosmisleno i sa zadovoljstvom glasati za njega".

- Ono što je njegova odlika je beskompromisnost u borbi za bolju Srbiju. To je dokazao i time što nije pustio Tomu da se kandiduje za predsednika. Dakle, nema emocija kada je u pitanju sudbina zemlje - ocenjuje Ristovski.

Na pitanje zašto će glasati baš za Vučića, navodi da je to zato što se "kao prvo, u takozvane demokrate davno razočarao".

- Oni su imali istorijsku šansu, koju su prokockali. Onako usput su se nakrali i pola države privatizovali u svoju korist, a svoje verne glasače zaboravili. Sad za te opcije mogu da glasaju samo naivni. Ja to nisam - kaže Ristovski.

On dodaje da "ovog puta sluša svoj razum".

Šešelj: Kontrolisao bih sve tri grane vlasti u okviru ustavnih ovlašćenja

- A on mi kaže sledeće: kako mogu da verujem da će gospodin Janković, kako sam kaže, vratiti osmeh na lice Srbije, kada ga nikada nisam video da se nasmejao, kako da verujem Jeremiću, koji je samo na proputovanju kroz Srbiju i, čim izgubi 2. aprila, nestaće negde u belosvetskim institucijama koje su dobro plaćene - smatra Ristovski.

Aleksandar Vučić
Foto: Tanjug/Tanja Valic

Kaže da je zato njegovo opredeljenje u tom smislu "jasno i nedvosmisleno".

- Aleksandar Vučić ima snagu i spremnost da se žrtvuje za bolju Srbiju. On to pokazuje svojim delom. Ja to cenim. Volim tu energiju koju emituje. On je borac, za razliku od drugih - ocenio je Ristovski.

Najavio je da će Vučića podržati u govoru na završnom mitingu 24. marta u Areni.

On smatra da su "današnji političari prekratko na sceni da se ocenjuje njihova istorijska uloga".

- Jedini ozbiljan političar je danas Aleksandar Vučić. To pokazuje svojim diplomatskim autoritetom koji ima u inostranstvu. Kakva će biti njegova uloga u istorijskom smislu, vreme će tek pokazati - naveo je Ristovski.

Na konstataciju novinara da će mnogi njegovu podršku Vučiću "shvatiti kao poruku da želi mesto ministra kulture", odgovorio je smehom.

- Mnogi glumci su bili ministri kulture. Nemam te ambicije - kazao je Ristovski.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
5 Beograd