fbpx
Skip to main content
Ne davimo beograd

ŽUTA PATKA PREUZIMA PROTESTE: Soroševi plaćenici od sutra na čelu demonstracija (FOTO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović
Klupko se odmotava

Vođe Inicijative 'Ne davimo Beograd', čiji je simbol žuta patka od utorka će preuzeti organizovanje takozvanih spontanih protesta koji se održavaju u Srbiji.

PROTESTI SU SMORILI, ali OVA "STUDENTKINJA" zaslužuje čistu DESETKU (HIT FOTO)

BEZ JASNOG I VIDLJIVOG CILJA: Grupa demonstranata opet kreće u protestnu šetnju Beogradom (FOTO)

Kako saznajemo, sutrašnji protest povodom godišnjice od lansiranja lažne afere 'Savamala', kada su srušene tri nelegalno izgrađene udžerice, vođe 'patkara' iskoristiće kako bi se dokopale organizacije 'studentskih protesta', koji do sada nisu imali prodeklamovanog organizatora.

Da između 'patkara', obilato finansiranih od kontroverznog američkog milijardera Džordža Soroša i njegovih NVO agentura u Srbiji i takozvanih studenata postoji bliska veza, jasno je i na osnovu saopštenja u kome je 'studentskih pokret' podržao najavu protesta u Hercegovačkoj ulici.

- Zbog isticanja važnosti da se spreči urbanistička prevara kojom se novac građana koristi za ostvarivanje zarade vladajuće finansijsko-političke elite, kao i zbog činjenice da delimo progresivne vrednosti i verujemo da javne politike moraju biti u interesu običnog čoveka, pozivamo građane da se pridruže protestu. Ne damo im državu u kojoj živimo - naveli su 'studenti' u saopštenju, otklonivši tako svaku dilemu da su blisko povezani sa soroševskim plaćenicima čiji je jedini cilj pravljenje haosa u Srbiji.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd