fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

LICEMERNI NAPADI OPOZICIJE NA VUČIĆA: Kažu da je SNS zloupotrebio decu za predizborni spot, a evo šta su oni radili

Foto: Profimedia
Dvostruki aršini opozicije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izložen je napadima opozicije zbog predizbornog spota SNS za predstojeće parlamentarne izbore zbog navodne zloupotrebe dece, iako je ovo samo jedan od niza licemernog poteza njegovih političkih protivnika.

Oni koji sada traže zabranu spota zbog dece, imali decu u svojim spotovima najmanje 50 puta. Dakle, ovo je samo jedan od primera da se opozicija vodi dvostrukim aršinima. U nastavku vam navodimo par primera kada su oni koji danas traže zabranu spota SNS zbog navodne zloupotrebe, takođe, koristili decu u spotovima.

Jedan od primera je propagandni spot za kampanju za narodne poslanike u kome tadašnji predsednik RS i predsednik DS, Boris Tadić. U spotu je prikazano kako on obilazi osnovnu školu i rukuje se sa dečakom.

Boris Tadić
Foto: YoutubePrintscreen

Jedan od najglasnijih u napadima na predsednika Vučića, Dragan Đilas svojevremeno je pustio propagandni spot u kome ima dece, kada je bio kandidat za gradonačelnika Beograda. U spotu se vidi Đilas koji obilazi vrtić, igralište i porodilište, razgovara sa decom.

Dragan Đilas
Foto: YoutubePrintscreen/Demokratska stranka

Predsednik Vučić reagovao je na napade rekavši da je spreman da uradi sve ono što nadležni budu odredili, te naglasio da su roditelji dece dali saglasnost i da u spotu nema ružnih reči.

- Samo sam se pitao šta će licemeri sada da nađu. Ne čudim se, to u diktaturi kakvu oni priželjkuju tako ide. Ako nadležni organi odluče da zabrane spot, prihvatićemo odluku. Mi imamo saglasnost roditelja, u spotu nema ružnih reči, ne znam šta im smeta. Ali, njima ustvari sve smeta, nikad im nije dobro. Ni kad gradimo pruge, ni kad pravimo puteve, ni kad snimamo spotove... Jedino da izađem sa saopštenjem da ljudi terba da glasaju za njih, možda bi im to bilo dovoljno - rekao je Vučić.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD izbori 2020

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
25 Beograd