Skip to main content
Vojska Kosova

ALBANCI KREĆU U POHOD?! Vojska Kosova DO ZUBA NAORUŽANA I USTROJENA! Srpski narod u VELIKOJ OPASNOSTI?!

Foto: Profimedia/ilustracija
Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun rekao je za RTS da Albanci sa Kosova i Metohije prave takozvanu vojsku Kosova uz podršku nekih članova NATO-a.

Ta takozvana vojska već postoji, ona je naoružana i ustrojena na vojni način, naglasio je Drecun.

UZBUNA NA KOSOVU! Albanci nastavili sa TEROROM, oko 2000 Srba ŽIVOTNO UGROŽENO, situacija IZMAKLA KONTROLI!

Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, Drecun je rekao da vojska Kosova, čije formiranje je najavljeno za 14. decembar, otvara prostor za zloupotrebu od strane civilnog sektora.

UDARNA VEST! Britanci spremili UŽASAN PLAN za Srbe na Kosovu, a pomaže im DOMAĆA OPOZICIJA: OVO JE IZDAJA

- To će biti formacija koja može biti neki činilac na ovim prostorima. Ona može ozbiljno da ugrozi srpski narod - istakao je Drecun i dodao da očekuje da će se te jedinice brzo pojaviti u mirovnim misijama širom sveta.

milovan-drecun
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju pokazao je dva dokumenta koja svedoče o zločinima koje je vršila OVK nad, između ostalih, i albanskim stanovništvom.

Prvi dokument iz izveštaja OEBS-a je iz 25. februara 1999. godine, koji pokazuje da su dve naoružane osobe odvela devet Albanaca, od kojih se sedmorici gubi svaki trah, naveo je Drecun i istakao da su ti naoružani ljudi bili kasnije optuženi za prostituciju.

Je l' ti novac od trgovine srpskim organima?! Haradinaj spremio 1,5 miliona evra za odbranu terorista OVK u Hagu!

- Želim preko ovih dokumenata da poručim Albancima da pitaju Haradinaja i Tačija gde su njihovi nestali - rekao je Drecun i istakao da ove dokumente poseduju par godina.

Prema njegovim rečima, mislili su da takvih slučajeva ima manje, ali ispostavilo se da ima oko 400 takvih zločina. 

Kosovo
Foto: Profimedia/ilustracija

Drecun je pokazao i izveštaj u kojem se vidi spisak ljudi, albanske nacionalnosti koje su likvidirali, a najveći broj su bili civili. Što su, kako napominje, neoborivi dokazi protiv Haradinaja.

Predsednik skupštinskog Odbora je postavio pitanje ko je i kakve dokaze dostavljao Specijalizovanom tužilaštvu za OVK, kada su neki ključni video materijali izgubljeni, pa je on iz svoje arhive morao da preda neke ključne dokaze

Drecun kaže da je tom tužilaštvu sada dostavljena kompletna struktura OVK, a poenta je, da bi se procesuirali određeni zločini, morate da pokažete dokumentaciju.

BONUS VIDEO: Putin nam preporučuje SMERČ i PANCIR

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd