fbpx
Skip to main content
OVK

ALBANCI SU UBIJALI I SVOJU DECU! Mimoza (14) i Adelina (9) su mrtvi jer je njihov otac POMAGAO SRBIMA S KOSOVA

Foto: Profimedia
Porodica Hamza je ubijena uveče po povratku sa jedne svadbe. Ekstremisti su ih sačekali a potom izvršili napad vatrenim oružjem na njih

Srpska javnost gotovo da nije uopšte upoznata sa monstruoznim ubistvom petoro albanskih civila u Glogovcu pre tačno šesnaest godina! Naime, Albanac Hamza Hajra (50) koji je bio policajac u MUP-u Republike Srbije svirepo je ubijen sa svojom suprugom Miradije (45), sinom Dževdetom (22) i dve ćerke Mimozom (14) i Adelinom (9)

PROCURILI ŠOKANTNI DOKUMENTI CIA! Otkriveno KOLIKO VREDI KOSOVO! Zapad se ZBOG OVOGA otima za južnu srpsku pokrajinu!

Prema pisanju portala istinapravda1000, oni su ubijeni od strane svojih albanskih sunarodnika a glavni motiv je bila činjenica da je ubijeni Hamza bio lojalan srpskim vlastima kao i činjenica da je branio srpske civile od brojnih napada albanskih terorista.

Kičina i Burim Ramadani, Arsim Ramadani, Arben Kičina i Jeton Kičina – svi bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) koji su tokom sukoba devedesetih učestvovali u borbama protiv srpskih snaga bezbednosti i napadima na srpske civile – proglašeni su krivima za ubistva.

Burim Ramadani, Arsim Ramadani i Arben Kičina su osuđeni na 30 godina zatvora, Jeton Kičina na 16 godina, a Bljerim Kičina na 11 godina, piše portal "istinapravda1000.blogspot.com".

Žalba optuženih je odbijena, a čak je i Ustavni sud potvrdio da nije bilo kršenja procedure. Međutim, prošle godine ratni zločinac i predsednik takozvane države "Kosovo" pomilovao je i oslobodio sve ove ubice.

O ubijenom Hamzi svi imaju samo reči hvale! Brojni Srbi koji su poznavali porodicu Hajra, istakli su u više navrata da je Hamza nebrojano puta pomagao svojim komšijama srpske nacionalnosti i pre rata, a kada su započeli teroristički napadi OVK, Hamza je odbio da obuče njihovu uniformu i tako navukao gnev albanskog stanovništva. Sa porodicom Hajra svi su se lepo slagali, njihova deca su bila izuzetno vaspitana i obrazovana. Imali su snove, želje, nadanja...nažalost, zločinci im nisu dozvolili da ih ostvare! Hamza je bio pravi heroj, pravedan, iskren i pošten čovek!

Kao lojalan građanin Republike Srbije, nije se ustručavao da stane u zaštitu srpske nejači koja su bila izložena čestim napadima albanskih terorista. Nakon juna 1999. porodica Hajra je ostala da živi na Kosovu ali su živeli izolovano od ostale zajednice. Bili su izloženi zajedljivim pogledima, ogovaranjima i čestim uvredama. Kosovskim Albancima je bilo neshvatljivo što Hamza nije obukao uniformu OVK i što nije uzeo oružje u ruke da ubija civile i svoje dojučerašnje komšije, kao što je velika većina Albanaca činila.

Porodica Hamza je ubijena uveče po povratku sa jedne svadbe. Ekstremisti su ih sačekali a potom izvršili napad vatrenim oružjem na njih. Teško je poverovati da ubice nisu imale milosti ni prema četrnaestogodišnjoj Mimozi i devetogodišnjoj Adelini koje su ubijene na najsvirepiji mogući način! Preživela Hamzina ćerka Pranvera spasila se pukim slučajem, tako što se zaklonila iza brata i majke koji su tom prilikom ubijeni.

Prema podacima MUP RS, na području Kosova i Metohije od strane OVK terorista je do 2000. godine, ubijeno više od 400 Albanaca. Procenjuje se da ih je nakon rata ubijeno još oko 120. Ubijani su redom svi i žene, i deca i starci....poražavajuća je činjenica da za 98% slučajeva niko od OVK terorista nije odgovarao. Tokom trajanja rata na Kosmetu, pripadnici OVK ubili su 129 dece srpske, romske i nealbanske nacionalnosti.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd