Skip to main content
Han

PRIŠTINSKI MEDIJI OSULI PALJBU PO HANU: Bolje da ne dolaziš RASISTO, mi smo zatvorenici koje MUČITE!

Foto: Profimedia/ilustracija
Evropski komesar za proširenje Johanes Han danas dolazi na Kosovo, gde će se susresti za albanskim zvaničnicima, ali i opozicionim liderima.

Na stolu će biti i zahtev Evropske unije da Kosovo ukine takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BIH, zbog čega se Han našao na meti kosovskih medija.

U svom komentaru, jedan šiptarski portal nazvao je Hana "rasistom" koji želi da Kosovo izoluje od ostatka sveta, a takođe je odluke Evropske unije nazvao rasističkim.

Han stigao kod Vučića! U TOKU BORBA ZA KOSOVO! Cilj je JEDAN!

Isti medij posetu naziva licemernom jer, po njima, Kosovo od 2003. godine ispunjava uslove i standarde koje mu je nametnula Evropska unija, koja nastavlja da ih "gađa" sve banalnijim zahtevima.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgledaju NAJBRUTALNIJE vojne vežbe na svetu

- Vi ste stvorili Državu Kosovo, vladavinu prava, neutralnu u svojoj težnji za nezavisnošću i suverenošću, doveli ste policiju, pravnike i sudije koje nemate čak ni u svojim državama, imate aspsolutnu izvršnu moć kakvu imaju neke kolonizatorske kraljevine i mnogi diktatori, a mi smo vaši zatvorenici koje mučite do iznemoglosti i još ne želite da se sa njima suočite. I onda još kažete da kriminal i korupcija nisu pobeđeni na Kosovo - žali se komentator ovog portala.

Dolazite na Kosovo, nastavlja portal, a nemate hrabrosti da građanima kažete pravu istinu. Zar to nije, komesaru, bedno od vas?

Kako je Haradinaj dobio šamar od Brisela? Očekivao podršku, a dobio BRUTALAN ODGOVOR!

- Jedino dobro od ove posete jeste što ćete se sresti sa našim premijerom koji nema problema sa tim da vam kaže kako stvari stvarno stoje i zašto takse moraju da ostanu da Kosovo ne bi bilo ekonomska kolonija i zabrazdilo u duboko ropstvo. Možda je bolje da i ne dolazite, jer ćete shvatiti koliko ste bezvredni za Kosovo i bićete veoma nezadovoljni kad odete odavde - završava portal svoje sramne pretnje Johanesu Hanu.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd