fbpx
Skip to main content
kosovo

SKLONILI SE U MIŠIJU RUPU! Lažna država nakon provokacija upućenih Vučiću, dobila BRUTALAN ODGOVOR IZ BEOGRADA

Foto: SD/ilustracija
Povodom provookacija iz lažne države, reagovao je u ministar Aleksandar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da bi "pre nego izgovori ime Aleksandra Vučića, Haradinaj Stubla trebalo najpre da kaže koja je uloga Hašima Tačija u ubijanju Srba i prodaji njihovih organa u Žutoj kući".  

Ove srede se igra meč godine, a nije u Ligi šampiona!

Ove srede se igra meč godine, a nije u Ligi šampiona!

"VUČIĆU NEĆEŠ UĆI NA KOSOVO" Nove brutalne provokacije iz Prištine upućene predsedniku Srbije

"VUČIĆU NEĆEŠ UĆI NA KOSOVO" Nove brutalne provokacije iz Prištine upućene predsedniku Srbije

HAOS U LAŽNOJ DRŽAVI: Politička kriza drma Prištinu, novi izbori već u naredna tri meseca

HAOS U LAŽNOJ DRŽAVI: Politička kriza drma Prištinu, novi izbori već u naredna tri meseca

- Pre nego što Haradinaj Stubla zatraži izvinjenje od Srba neka najpre na kolenima izgovori imena streljane srpske dece u Goraždevcu i ubijenog dvogodišnjeg Danila Cokića, streljani žetelaca u Starom grackom.

Političari u Prištini bi trebalo da prestanu da lažu sebe i druge kako su njihovi sunarodnici bili jedine i nevine žrtve u ratu na KIM. OVK je činio toliko zločina da su čak i zemlje koje su bombama pokušale da naprave nezavisno Kosovo, morale da formiraju poseban sud samo njih.

Ne prave se sudovi za žrtve i borce za slobodu, ali za zločince i ubice, da", naveo je Aleksandar Vulin, reagujući tako na izjavu kosovske ministarke spoljnih poslova koja je poručila u objavi na Tviteru da "za predsednika Srbije Aleksandra Vučića nema posete Kosovu, dok ne bude upućeno izvinjenje za genocid koji počinjen nad njenim narodom i dok pred lice pravde ne budu izvedeni izvršioci - rekao je Aleksandar Vulin.

Nove brutalne provokacije iz Prištine upućene predsedniku Srbije

Podsetimo tzv. kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla poručila je u objavi na Tviteru da za predsednika Srbije Aleksandra Vučića nema posete tzv. Kosovu, dok ne bude upućeno "izvinjenje za genocid koji počinjen nad njenim narodom i dok pred lice pravde ne budu izvedeni izvršioci".

Kako je poručila, to će biti jedini odgovor, povodom "budućih zahteva Aleksandra Vučića i drugih".

Haradinaj Stubla je citirala je izjavu Vučića sa sinoćnjeg otvanja kovid bolnice u Batajnici i navela da su u "Batajnici pronađeni ostaci njenog ujaka iz Ljubenića".

- Vučić je sinoć na otvaranju bolnice u Batajnici (upravo tamo gde je pronađeno 744 tela Albanaca ubijenih i masakriranih - među kojima je i moj ujak iz masakra u Ljubeniću) izjavio da se 'oseća ponosno' što je šef države, da su posle 21 godine od završetka rata dali dozvolu za sprovođenje iskopavanja u masovnim grobnicama Albanaca koje je Srbija ubila i masakrirala. Javno pitam Vučića, kao član porodice pogođene genocidom Srbije na Kosovu: da li ste se osećali 'veoma ponosno' čak i kad ste bili za stolom za kojim je doneta odluka o počinjenju ovih zločina nad kosovskim Albancima - napisala je Haradinaj Stubla.

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd