Skip to main content
Dragomir Anđelković

"Tretiraju LAŽNU DRŽAVU kao da je SUPERSILA!" Srpski analitičar REKAO SVE o LICEMERJU ZAPADA

Foto: Profimedia/ilustracija/Youtube/printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY
Govoreći o taksama, analitičar podseća da zapad u sukobu sa, recimo, Kinom, uvodi ovoj zemlji sankcije, galami, preti, a kada Kosovo uradi nešto što mu se navodno ne dopada, sve se svede na poruke: "razmotrite to", "hajde ukinite".

Politički analitičar Dragomir Anđelković podseća da zapad u sukobu sa, recimo, Kinom, uvodi ovoj zemlji sankcije, galami, preti, a kada Kosovo uradi nešto što mu se navodno ne dopada, sve se svede na poruke: "razmotrite to", "hajde ukinite". Zato ocenjuje da je reč o farsi iza koje stoji upravo zapad i koji diktira Prištini jednostrane mere protiv Srbije, kao što su takse od sto odsto na robu iz centralne Srbije.

ADVOKAT OTKRIO: Dvojica ZLOČINACA OVK sutra LETE u Hag, hoće li PRAVDA NAPOKON STIĆI KOLJAČE?

Govoreći o pozivima Specijalnog suda u Hagu, pred kojim pojedini bivši pripadnici OVK treba da se pronađu već sledeće nedelje kako bi bili saslušani, politički analitičar Dragomir Anđelković podseća da dosad niko nije procesuiran i ocenjuje da je sva priča o terećenju Albanaca za ratne zločine jedna farsa.

albanci
Podujevo
Foto: Profimedia

- Zapad se prema Kosovu ponaša kao da je Kosovo vele sila! Ubeđen sam da se navodna suđenja svode na puke price, a ako neko bude i osuđen, to će biti pomoćnik pomoćnika nekog lokalnog komandanta, ali ne i neko bitan - kaže Anđelković.

Govoreći o taksama, analitičar podseća da zapad u sukobu sa, recimo, Kinom, uvodi ovoj zemlji sankcije, galami, preti, a kada Kosovo uradi nešto što mu se navodno ne dopada, sve se svede na poruke: "razmotrite to", "hajde ukinite".

Srbi na Kosovu u sve težoj situaciji! Zabrinjavajuće upozorenje: ALBANCI SU SPREMNI NA SVE DA NAS PROTERAJU!

- Dakle, možemo da zaključimo da je Kosovo nuklearna sila od koje se Amerika boji, ili da je sve ovo prevara, a da se zapad pravi da pokušava da discilinuje Kosovo, a zapravo stoji iza jednostranih akcija prištinskih separatističkih vlasti. Vučić je tačno detektova problem kada je rekao da mi nemamo problem sa albanskim ekstremizmom, već sa onima koji stoje iza njega – kaže Anđelković.

Narodni poslanik Aleksandar Čotrić podseća da je prošlo 12 godina od okončanja ratnih sukoba na prostoru KiM, a da se tek sada pristupa formiranju suda koji će procesuirati zločince.

Kosovo
Foto: Profimedia

- Pitanje je kako pribaviti dokaze posle toliko vremena i kako obezbediti svedocima da svedoče bez straha od posledica. I ranije je bilo pokušaja da se sudi zločincima, ali su svedoci misteriozno nestajali - kaže Čotrić.

Albanci nastavljaju sa provokacijama: Rama najavljuje otvaranje GRANICE sa lažnom državom KOSOVOM

Ocenjuje da će i danas biti teško dokazati krivicu, ali je sam Specijalni sud "mali ali pozitivan korak međunarodne zajednice u posmatranju situacije na Kosovu i Metohiji."

BONUS VIDEO: Srpski vojnici prikazali novu opremu

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd