fbpx
Skip to main content
Vljora Čitaku

UHVAĆENI NA DELU! Evo ko je TAČIJEVA ŠAPTAČICA: Opsednuta selfijima, voli Klintona, a sa Hašimom iza kulisa RADI I OVO! (FOTO/VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/ThisIsAmericaTV/Tanjug News Agency official
Vljora Čitaku, rođena 10. oktobra 1980. u Prištini, bila je ranije vršilac dužnosti ministra spoljnih poslova, a u zvaničnoj biografiji piše da je pomogla osnivanju tzv. Ministarstva za evropske integracije.

Predstavljala je tzv. Kosovo u bilateralnim i multilateralnim prilikama, kao što je sednica Saveta bezbednosti UN. Na poslednjim izborima, Čitaku je dobila je mandat kao jedan od izabranih poslanika sa najvećim brojem glasova u stranci.

RAMUŠE, PRODAO SI KOSOVO SRBIMA! Žestok napad na Haradinaja u Prištini! Okrenuli se svi protiv njega!

Članica je predsedništva Demokratske partije Kosova, kojoj se pridružila još od samog osnivanja 1999.

Pre toga je bila portparolka partije, savetnica za medije i savetnica za odnose sa međunarodnom zajednicom.

Diplomirala je na medijima i novinarstvu, a pre bavljenja politikom radila je kao novinarka i prevoditeljka za više zapadnih medija u toku kosovske krize 1998-1999.

"Priština RAZMAŽENO DETE - histeriše kada ne dobije ono što želi!" Žestok ŠAMAR iz EU za HARADINAJA! Mogerini ni da čuje za NJEGA!

Čitaku, koja je ime dobila po gradu u Albaniji – Vlora (Valona), danas je i članica upravnog odbora humanitarne agencije koja se bavi zaštitom žena od porodičnog nasilja.

Zajedničko sa predsednicom Kosova Atifetom Jahjagom joj je to što imaju istu stilistkinju, koja je snaja bivšeg predsednika Ibrahima Rugove.

Inače, kontroverzna novinarka, koju mnogi smatraju mozgom alabnskih nastupa u UN, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a njeni postovi na Instagramu otkrivaju da je bukvalno opsednuta albanskim dvoglavim orlom, te je nebrojeno fotografija koje je objavljivala upravo sa ovim simbolom.

Sklona je i otkrivanju detalja iz privatnog života, te joj nisu strani ni selfiji sa drugaricama u provodu i kućnim ljubimcima.

A voli i bivšeg američkog predsednika Bila Klintona.

Inače, mnogima je promakao jedan detalj sa sinoćnjeg zasedanja Saveta bezbednosti u Njujorku, gde je upravo ona sve vreme sulfirala Hašimu Tačiju delove unapred pripremljenog govora.

Ambasadorka takozvanog Kosova Vlora Čitaku napisala je govor Hašimu Tačiju, a sve vreme tokom sednice sedela je iza njega i šaputala mu. Međutim, Albanci u svojoj bahatosti išli su toliko daleko da je Tači pročitao identični govor u Savetu bezbednosti koji je upravo Vlora Čitaku pročitala u UN 14.11.2018. godine?! Ili je Vlora pokušala da podvali svoj govor Tačiju ili je reč o istoj matrici iz albanskog lobija.

SAMI SEBE UKOPALI! ALBANCI PRIZNALI PORAZ! "Nemamo legitimitet..." Potpuni raskol na KOSOVU!

S drugre strane, iako Hašim Tači u javnosti izigrava brižnog i pažjivog muža, mediji spekulišu da se on nalazi u istovremeno je u strasnoj ljubavnoj vezi sa Vlorom Čitaku.

Pre dve godine objavljen je detaljan razgovor između dvoje ljubavnika, a Tači se tom prilikom svojoj švalerki žalio da se "veoma loše osećao, da je imao glavobolju, temperaturu i da je dosta kašljao", a više o tome možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je uhapšen vođa "kavačkog klana"

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd