fbpx
Skip to main content
albanci

Vapaj Srbije SVETU: Stvara se VELIKO ZLO na Balkanu! ZAUSTAVITE TO!

Foto: Profimedia
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, komentarišući poruku kosovskog premijera o "brisanju" granice između Kosova i Albanije, kaže da zemlje koje su priznale Kosovo sada mogu da ćute na "stravanje velike Albanije", ali primećuje da sutra neće moći da optuže nikog osim sebe za zlo koje će taj projetak izazvati.

On u saopštenju dostavljenom medijima podseća da su granice Albanije prema Kosovu i Metohiju poslednji put otvorene 1998. što je, kaže, bila posledica pobune i masovne pljačke oružja koje je, primećuje, ne slučajno završilo u rukama OVK. 

- Sada se ukida granična kontrola u trenutku kada se formira paravojska na Kosovu - kaže Vulin na Haradinajevu poruku da nestaju granice između Kosova i Albanije.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin
Foto: Profimedia

- Zemlje koje su priznale Kosovo danas mogu da ćute na stvaranje velike Albanije ali neće moći sutra da optuže nikog osim sebe same za zlo koje će velika Albanija izazvati. Kao što droga iz Albanije ne ubija samo decu na Balkanu već u čitavoj Evropi tako će i velika Albanija izazvati sukobe sa svima koji su na njenom putu a ne samo sa Srbima. Ili je zaustavite ili preuzmite odgovornost za zlo koje će doneti - poručio je ministar Vulin.

BONUS VIDEO: Putin nam preporučuje SMERČ i PANCIR

 

Pročitajte i:

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd